CE 1160x100 4 2

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Luni, 27 August 2012 03:00

Perota Holding – o poveste de success

Unul din participanţii pieţei turistice de transport din Republica Moldova şi, în particular, din Chişinău, este compania bulgară «Perota Holding», care oferă servicii de transport pe litoralul bulgăresc al Mării Negre.

bolgaruyaDrumul până în Bulgaria nu este deloc scurt, or, pentru a ajunge pe litoralul bulgăresc al Mării Negre trebuie de parcurs circa 500–600 de kilometri şi de trecut prin câteva puncte vamale. Bineînţeles, oricine îşi doreşte să parcurgă această cale cu transport confortabil, în compania unor şoferi profesionişti. Unul din participanţii pieţei turistice de transport din Republica Moldova şi, în particular, din Chişinău, este compania bulgară «Perota Holding», care oferă servicii de transport pe litoralul bulgăresc al Mării Negre.

Compania de transport «Perota Holding» a fost fondată în anul 1995 de către Petr şi Tatiana Gancev. În prezent, «Perota Holding» este una din cele mai cunoscute, sigure şi mari companii din Bulgaria. Parcul de autobuze al companiei include circa 100 de autocare, peste 10 microbuze şi circa 30 de autoturisme.

Compania dispune de două garaje în oraşul Varna şi staţiunea balneară Sunny Beach. În prezent, compania desrveşte preponderent direcţiile turistice, inclusiv ruta sezonieră Chişinău-Bulgaria-Chişinău.

În afară de faptul că «Perota Holding» este cel mai mare transportator din Bulgaria, compania este şi reprezentantul oficial al concernului belgian «Vanhool» — producătorul mondial de autobuze destinate călătoriilor turistice. Aceasta înseamnă că fiecare autobuz este dotat cu aer condiţionat, DVD, microfoane, scaune comode. Actualmente, circa 85 la sută din transportul companiei «Perota Holding» este produs de «Vanhool», care s-a afirmat pe piaţa mondială încă din anul 1947.

Să examinăm câteva avantaje ale companiei «Perota Holdong»:
1. Cele mai «vechi» autobuze ale companiei datează din anul 2000.
2. Două garaje ale companiei (în or. Varna şi staţiunea balneară Sunny Beach) sunt dotate cu toate cele necesare pentru reparaţia autobuzelor. Tot aici funcţionează o cantină şi odăi de odihnă pentru personal.
3. Şoferii companiei merită o atenţie aparte. În primul rând, aceştia poartă uniformă specială. În al doilea rând, şoferii au experienţă de lucru în exclusivitate cu grupurile de turişti, iar aceasta înseamnă amabilitate şi disponibilitate de a ajuta pasagerii să-şi aranjeze bagajele. Totodată, în autobuze şoferii nu fumează, nu ascultă muzică la capacitate maximă şi propun spre vizionare doar filme de familie.
4. «Perota Holding» colaborează cu mulţi operatori de turism din Moldova, de aceea oferă servicii de transfer. Cu alte cuvinte, pasagerii sunt transportaţi până la hotel nu de autobuz, ci de o unitate de transport mai mică. Astfel, pasagerii nu vor simţi disconfort în timpul transportării tuturor turiştilor la staţiunile respective.

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика