Despre Noi

Mybusiness.md este un proiect creat pentru a-i ajuta pe întreprinzătorii începători să pătrundă şi să se consolideze în lumea afacerilor din Moldova.

Indiferent de genul de activitate, calea unui întreprinzător începe întotdeauna cu formarea ideilor, din care cauză conţinutul revistei electronice Mybusiness.md se bazează pe opiniile şi sfaturile businessmenilor independenţi din Moldova şi din lume.

Mybusiness.md este o revistă electronică pentru oamenii de afaceri debutanţi şi pentru liderii din mediul de afaceri al Republicii Moldova.

În calitate de revistă online, Mybusiness.md serveşte cerinţelor vizitatorilor săi, oferind experienţa businesmenilor de succes din Moldova, informaţii utile, veridice şi actuale despre afacerile din Moldova.

Revista include următoarele rubrici:

Idei – concepţii de formare şi realizare a unei afaceri.
Poveşti de succes – experienţa oamenilor de afaceri de succes din Moldova şi din lume.
Iniţierea afacerii – informaţii necesare pentru iniţierea şi extinderea afacerilor.
Interviu – interviuri cu întreprinzătorii autohtoni.
Legislaţie – modificările, amendamentele şi abrogările în baza legislativă a Republicii Moldova din domeniul activităţii de antreprenoriat.
Marketing şi publicitate – ce înseamnă marketingul în Moldova şi care gen de publicitate este mai eficient.
Management – informaţii utile pentru toate genurile de administrare.
Finante – articole despre sursele de finantare, modalitati de investitii şi evidenta unei contabilitati in concordanta cu normele fiscale din Moldova.
Instruire – dezvoltarea nivelului profesional si personal.
Tehnologii – realizări din domeniul tehnologiilor ştiinţifice pentru afaceri.
Sănătatea şi odihna – „ştii să lucrezi, să ştii şi să te recreezi". Articole despre sănătate şi cele mai bune locuri de recreare pentru oamenii de afaceri.
Fapt divers – cazuri interesante despre afaceri şi întreprinzători.

Echipa Mybusiness.md este alcătuită din întreprinzători tineri, perseverenţi şi experimentaţi din diferite ţări. Iniţiindu-ne afacerile, noi înşine ne-am intalnit cu dificultăţi şi probleme, am pus aceleaşi întrebări ca şi ceilalţi oameni de afaceri începători şi am rezolvat sarcini dificile, legate de particularităţile specifice ale sistemelui legislativ, bancar şi fiscal din Moldova.

Scopul nostru este de a-i asigura cu informaţiile necesare pe întreprinzătorii din Moldova despre: Resursele necesare iniţierii propriei afaceri în Republica Moldova, Informatii utile mentinerii si perfectionarii afacerii in conditiile existente.

Vă vom fi foarte recunoscători dacă veţi dori să împărtăşiţi experienţa pe paginile revistei noastre, deoarece în acest fel veţi putea ajuta pe cineva să evite multiplele greşeli şi să ocolească barierele ce împiedică dezvoltarea mediului de afaceri din Republica Moldova, prin urmare, a economiei în ansamblu.

Moldova poate fi comparată cu un organism unitar. Dacă se îmbolnăveşte o parte, acest lucru se va răsfrânge inevitabil asupra întregului organism.

My Business Baner Conferință 270 80 px

Яндекс.Метрика