CE 1160x100 4 2

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Duminică, 08 Aprilie 2012 03:00

Top 10 cele mai mari superstiţii legate de bani

Top 10 cele mai mari superstiţii legate de baniLocul 10 – Nu trebuie de cheltuit bani în ziua primirii salariului. Banii trebuie să „înnopteze” acasă şi să acumuleze energia Dvs.

Locul 9 – Cu banii obţinuţi după prima vânzare trebuie de fluturat deasupra tejghelelor, după care banii trebuie ascunşi în portofel, pentru a atrage alţi bani.

Locul 8 - În portofel trebuie de purtat primul dolar sau monedă câştigată.

Locul 7 – Chinezii au obiceiul să poarte o amuletă din trei yuani uniţi cu o sfoară roşie, care trebuie păstraţi şi neteziţi grijuliu, din când în când, pentru a demonstra dragostea faţă de bani.

Locul 6 – Orice lucruri găsite sunt foarte periculoase, De exemplu, în Japonia nimeni niciodată nu va ridica de jos bani străini, deoarece se consideră că soarta îţi va lua ceva mai preţios în loc.

Locul 5 - Negustorii ruşi considerau că, primăvara, la auzul cucului trebuie de sunat din monede, pentru ca numărul acestora să se înmulţească.

Locul 4 - Pentru ca banii să nu dispară trebuie de respectat câteva reguli casnice: nu se recomandă ca fărămiturile de pâine de pe masă să fie strânse cu mâna, mătura să fie ţinută cu mânerul în jos, să nu se fluiere în încăpere.

Locul 3 - Banii nu iubesc buzunare rupte, de aceea acestea trebuie întotdeauna să fie curate şi integre. Atunci când îmbrăcămintea pentru alt sezon este pusă la păstrare în dulap, în fiecare buzunar trebuie de pus câte o monedă, pentru ca acestea să nu rămână pustii.

Locul 2 – Nu trebuie de dat bani cu împrumut seara. Toate tranzacţiile cu bani trebuie de efectuat dimineaţa şi în niciun caz în zilele de luni.

Locul 1 - Nu daţi nimănui sare şi pâine din casa Dvs. şi în niciun caz nu aruncaţi aceste produse, deoarece în acest fel daţi bogăţia.

Materialul a fost pregătit de MyBusiness.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика