Vineri, 10 Aprilie 2015 07:44

Prima felicitare din cosmos

spaceDuetul creativ PostCard, specializat în producția cardurilor poștale artistice în motive moldovenești (bucătărie, tradiții), au realizat pentru ziua Cosmonauților felicitări experimentale despre participarea Moldovei în explorarea cosmosului.


Pe hârtia groasă a cardului poștal artistul de la PostCard Stepan Crani a desenat un cosmonaut vesel, care se bucură de produsele zburătoare făcute în Moldova (sosul pentru legume “Moldova”, balsamul “Sănătatea”, tuburi de mâncare, peliculă fotografică reutilizabilă, vestitul creion “KiMek”, fructe uscate).


Noul produs a reușit să obțină reacții pozitive, atât din partea amatorilor de carduri poștale, cât și de la cei, care își mai aduc aminte de ziua Cosmonauților și de contribuția intelectuală și productivă a Moldovei în dezvoltarea astronauticii în perioada URSS.


“Este o serie experimentală cu un număr limitat de exemplare – doar 25 de bucăți. Însă ne-a plăcut mult ceea ce am reușit să realizăm, astfel vom încerca să mai listăm încă câteva felicitări”,  - a povestit pentru mybusiness.md organizatorul PostCard Anna Crani.


Prețul cardului astronautic – 4 lei.


Articol pregătit de MyBusiness.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика