Miercuri, 01 Aprilie 2015 09:18

Vrei vin? Rezolvă jocul de logică!

bottle2Mica întreprindere „EduJoc”, care se ocupă de crearea și producția eco-jucăriilor educative pentru copii,  a dezvoltat  un totalmente nou joc de logică pentru maturi, „Bottle IQ Puzzle”.


„Bottle IQ Puzzle” este un joc de logică-lăcată , confecționat din lemn, plasat pe o sticlă de vin. Vrei să deschizi sticla – rezolvă sarcina propusă. Cei de la „EduJoc” spun că pentru a găsi cheia de rezolvare a jocului, un adult necesită, în medie, între zece minute și o jumătate de oră.
 
Conform spuselor directorului „EduJoc”, Igor Hîncu, ideea originală a apărut datorită pregătirilor pentru un eveniment important – în luna iunie va avea loc nunta lui cu bottle1partenera sa de afaceri, Victoria Novac. „Am vrut să realizăm niște invitații de nuntă inedite pentru rude și prieteni. M-am și gândit, poate că în locul invitațiilor tradiționale să inventez ceva original? Astfel, am dezvoltat un joc de logică, pentru a putea fi plasat pe o sticlă de vin. Ulterior am procurat cantitatea necesară de sticle de Muscat bun de la un vinificator din satul Cojușna. Cu ajutorul unui laser am tăiat pe baza de lemn a jocului de logică numele invitaților la nuntă, precum și harta traseului până la locul de desfășurare a evenimentului. Și, din curiozitate, am plasat pe rețelele de socializare pozele cu produsul final, iar alți oameni, fără a observa faptul că este vorba de niște invitații la nuntă, s-au arătat a fi interesați de produs și au dorit să procure „Bottle IQ Puzzle”. Am și hotărât să realizăm o partidă de probă a acestor jocuri de logică pentru adulți”, - a spus Igor Hîncu pentru mybusiness.md.

Conform spuselor lui, prima partidă (30 de sticle) va fi pusă în vânzare săptămâna aceasta. Prețul va fi de aproximativ 200 de lei.

„EduJoc” planifică să dezvolte ideea „Bottle IQ Puzzle” și în direcția copiilor. Astfel, în viitorul apropiat, vor apărea variante în care sticlele de vin vor fi înlocuite cu jucării sau „mesaje secrete”. „Probabil, vom încerca să realizăm și varianta cu șampanie pentru copii”, - a spus Igor Hîncu.

În Moldova, comercializarea jucăriilor „EduJoc” are loc în cadrul iarmaroacelor, precum și prin intermediul a trei magazine de telefonie mobilă și a site-ului.

Articol realizat de Mybusiness.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика