Joi, 12 Februarie 2015 08:27

Știuletele exploziv

IMG 0145Compania autohtonă „Sadro-Ursu” SRL a inițiat producția noului tip de popcorn pentru cuptorul cu microunde, în cadrul căreia semințele se vând pe știuletele de porumb.


Pe ambalaj este indicată greutatea exactă a știuletelui – 100 g.


În cutia de ambalare se conține, de asemenea, o pungă de plastic și o clemă din plastic. În instrucțiune este indicat faptul că știuletele trebuie plasat în pungă, care va fi prinsă cu clema din plastic și, apoi, produsul trebuie introdus în cuptorul cu microunde, cu o putere de 800 W, timp de 1,5 – 2,5 minute.


În cadrul experimentului realizat de MyBusiness.md, pe știulete s-au deschis în jur de 80-85% de semințe, ceea ce poate fi considerat un rezultat destul de bun.


Prețul acestui popcorn, comercializat sub brandul „Pop Show Corn”, în comerțul cu amănuntul este de aproximativ 12-14 lei.

Instrucțiunile de pe ambalaj sunt scrise în limbile română, rusă și engleză. De asemenea, este indicat faptul că produsul nu conține organisme modificate genetic, coloranți și conservanți.


„Sadro-Ursu" SRL activează din anul 1993 și, actualmente, produce o gamă largă de popcorn cu diverse adaosuri pentru prepararea în cuptorul cu microunde și la aragaz (cu gust de cașcaval, unt, bacon, caramel, cremă de vanilie, mere și scorțișoară, ciocolată ș.a.).
Pe lângă producția sub marca comercială proprie, compania autohtonă produce popcorn cu private label al diferitor rețele internaționale, inclusiv, spre exemplu, brandul ucrainean „Furshet”.


Birourile de vânzări ale „Sadro-Ursu” activează în Rusia, Ucraina, România, Germania, Danemarca și Polonia.Articol pregătit de MyBusiness.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика