Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Joi, 10 Ianuarie 2013 10:57

5 motive de a nu deschide o afacere personală

Deja de patru ani jurnalul nostru scrie despre metode de a deschide și de a dezvolta propria afacere, dar oare toți au nevoie de ea? Poate e mai bine de a lucra pentru un unchi și de a dormi în liniște? Aici sunt 5 cele mai populare motive care le fac pe oamenii să nu-și deschidă o afacere.

Motivul 1: Nu sunt idei.

Nu mai sunt idei originale, totul e deja alcătuit de altcineva și testat. Din păcate, Dvs nu mai puteți să creați din nou bicicleta sau să realizați un proiect extraordinar care va fi imediat cumpărat de google sau apple pentru un million de dolari, Dvs sunteți o persoană obișnuită și cel mai probabil nu veți alcătui nimic legendar.

Motivul 2: Nu aveți bani.

Imaginați-vă, de cîți bani aveți nevoie pentru orice gen de activitate. Chiar dacă ați decis să vindeți semințe de floarea soarelui, Dvs trebuie să le achiziționați, după care să tindeți spre apariția profitului. Paralel, în timp ce sunteți în așteptarea realizării vînzărilor, Dvs trebuie să găsiți surse de trai, iar nimeni nu va spune cum să le găsiți. Desigur, puteți să luați credit de la bancă, dar atunci aveți șansa să pierdeți mașina sau apartamentul.

Motivul 3: Este dificil de a se înregistra și de a lucra legal.

Nu este un secret că nu toți lucrează legal și mulți la deschiderea unei afaceri nu se gîndesc asupra acestui fapt, în speranța că afacerea se va dezvolta cu timpul și va avea succes. Înregistrarea nu este atît de dificilă, veți alerga o săptămână pentru documente, dar, din momentul deschiderii, Dvs veți întîlni multe probleme legate de datorii, declarații, necesitatea angajării unui contabil, deși nu veți avea profit la început. Doar persoana juridică – nu este încă o afacer. La fel, nu trebuie de uitat faptul că noi trăim într-o lume care nu este ideală, astfel suntem înconjurați de corupția din toate părțile.

Motivu 4: Aveți nevoie de studii speciale.

Dacă Dvs ați terminat 11 clase, atunci e greu să pretindeți pentru o afacere serioasă, oricum lipsa studiilor se va simți. Aveți nevoie de cunoștine speciale despre faptul cum de condus o afacere, cum de a o crea – planul și altele, iar timpul pentru cititul cărților sau studii suplimentare nu mai aveți, doar trebuie să lucrați pentru a întreține familia.

Motivul 5: Trebuie de lucrat mult.

Cînd lucrați pentru altcineva veniți acasă, la ora 18.00, și vă distrageți complet de la serviciu și atrageți atenție familiei sau necesităților personale. Însă, dacă afacerea vă aparține, atunci ea vă va ține în suspans 24 de ore și nu va permite să vă odihniți.

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика