Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Vineri, 11 Ianuarie 2013 10:01

Cum de lucrat la serviciu

Majoritatea oamenilor lucrează câte 8 ore pe zi, deși ei au mai puțină activitate de făcut. Diferite cercetări demonstrează că noi lucrăm maxim câte 2 ore pe zi, restul timpului ne prefacem că lucrăm sau ne sustragem atenția și facem lucrul necesar foarte lent.

Dacă astfel de poziție satisface conducerea, atunci Dvs sunteți o persoană de invidiat. Iar dacă merge vorba de afacerea Dvs personală și sunteți nevoit să lucrați aceste opt ore mai productiv, vă recomandăm să faceți pauze de 10-15 minute în fiecare oră de lucru și pe parcursul acestei perioade de timp să faceți unul din următoarele exerciții.

1. Cafea și biscuiți. Combinația glucozei și a cafeinei mărește atenția.

2. Desenați și colorați. Dacă Dvs analizați o problemă și paralel desenați ceva, măriți concentrația și ameliorați memoria, iar dacă Dvs veți cheltui pauza de 15 minute doar pentru a desena ceva, Dvs veți permit ochilor să se odihnească și astfel veți întoarce energia.

3. Mirosiți rozmarinul. Un nivel anumit de ulei de rozmarin în sînge mărește concentrația.

4. Exerciții fizice.

5. Ascultați muzica clasică. Orice alt gen de muzică oferă efecte neutre sau negative.

6. Dormiți suficient. Diferite persoane au nevoie de o cantitate diferită de somn. Dacă nu ați reușit să dormiți suficient, închideți ochii pentru 10 minute, aceasta vă va reabilita.

7. Luați poziția orizontală. În poziția orizontală scade nivelul de noradrenalină și activitatea patei albastre, ceea ce duce la relaxarea, ridicarea creativității și, în rezultat, la rezolvarea problemelor.

8. Gînduri pronunțate în glas oferă mărirea activității intelectuale (capacitatea de a percepe, de a memora și de a rezolva ceva nou), puteți să cîntați sau să citiți un text în glas.

Dacă Dvs aveți dubii în privința metodei date și credeți că aceasta vă va distrage și mai mult de la lucru, atunci Dvs, din păcate, greșiți. Doar e mai bine de a cheltui într-un mod planificat 2 ore pe zi (8 ore lucrătoare cu pauze a cîte 15 minute) pentru astfel de exerciții, decît de a cheltui involuntar 6 ore pentru mișcări inutile prin oficiu și vizualizarea paginilor web.

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика