CE 1160x100 4 2

Sâmbătă, 05 Octombrie 2013 20:46

Lansarea TUI Travel Center in Republica Moldova

In luna iunie 2011, Grupul Eurolines Romania a incheiat un parteneriat strategic cu Grupul TUI, liderul mondial in domeniul turismului.
Acest parteneriat a reprezentat finalizarea unei tranzactii care extinde operatiunile Grupului Eurolines, condus de Dragos Anastasiu si a marcat inceputul colaborarii pentru piata din Romania si Republica Moldova.
Pe 19 septembrie 2013, la doi ani de la lansarea brandului TUI în România, Touring Europabus, inaugureaza prima agenţie TUI TravelCenter din Republica Moldova, la Chişinău.
Deschis după o investiţie de cca 50 000 euro, sumă ce include si pachetul de promovare pina la sfarsitul anului 2013 . Pentru anul 2014 estimam o continuare a investitiei initiale de aproximativ 30 000 euro in training, pregatire profesionala si promovare.
Deschiderea agenţiei TUI TravelCenter din Republica Moldova este rezultatul unui parteneriat intre Touring Europabus SRL, Holiday Service SRL si Rodica Vornicescu.
O cota importanta din totalitatea ofertelor turistice din agentia TUI TravelCenter din Chisinau va fi reprezentata de produsele World of TUI. De asemenea, agentia va comercializa si produse turistice ale altor mari Tour Operatori germani (Dertour, Meier's, FTI, Neckermann, ITS, etc), ale celor mai importanti Tour Operatori romani, bilete de avion si autocar.

"Misiunea declarata a TUI este aceea de a aseza un zambet pe chipul fiecarui client, iar aceasta se poate indeplini numai daca noi toti punem clientul in centrul activitatilor si preocuparilor noastre. Notiuni ca "siguranta" si "calitate" vor primi o noua dimensiune cu TUI in Republica Moldova".
Grupul TUI reprezinta cea mai mare companie de turism din lume, opereaza in 180 de tari, are in jur de 30 de milioane de clienti anual si peste 71,000 angajati. La nivel mondial este impartit in 3 directii principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts si Cruises.

Grupul Eurolines Romania este alcatuit din 18 societati, are cca 500 de angajati, detine cea mai mare retea de distributie a produselor turistice din Romania, 6 agentii francizate in Germania, o flota de 35 de autocare si peste 200 de autoturisme.
Cifra de afaceri a Grupului in 2012 a fost de 243 mil lei.

Holiday Service, una dintre primele agentii de turism din Chisinau, detine in prezent trei puncte de lucru, fiind unul din principalii jucatori pe piata turismului din Moldova pe parcursul a 17 ani de activitate.

Press-release

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика