Marți, 29 Decembrie 2015 09:23

Moldova este considerată cea mai de perspectivă destinație turistică pentru ruși în 2016

moldova winefloat1Lista celor mai actuale destinații pentru anul viitor a fost alcătuită, în baza statisticilor din anii trecuți, de Skyscanner, sistemul de căutare rapidă a biletelor de avion.

Datele Skyscanner pentru ultimii trei ani au rătat că în TOP-100 al destinațiilor preferate pentru turiștii ruși din 2013-2015, cel mai mult, cu 27 de poziții, a urcat Moldova.

Țara noastră a fost calificată de Skyscanner drept una dintre cele mai de perspectivă domenii în 2016. Experții au menționat că această creștere a popularității Moldovei se explică prin așa factori cum sunt zborurile directe, lipsa vizelor, lipsa barierei legislative, dar și creșterea interesului rușilor față de odihnă gastronomică și culturală la prețuri democratice. Pe locul doi după creșterea din ultimii trei ani este Sri Lanka – 11 poziții. Pe locul trei sunt Georgia și Maldivele, care timp de 3 ani au urcat 8 puncte. De asemenea, în topul celor mai de perspectivă destinații de odihnă pentru 2016 au intrat Lituania, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, România, Cipru, Canada, Japonia, Cambogia, Iran.

http://www.infomarket.md/

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика