Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Vineri, 10 Noiembrie 2017 09:13

Diana Kurata, proprietara unicului restaurant moldovenesc la Tokyo: Îmi doresc să dezvolt o rețea „Noroc” în Japonia

diana21 450x600Diana Kurata este din Republica Moldova, însă Japonia a devenit casa ei. La Tokyo ea are o familie, pe care o adoră, dar și o afacere în care pune mult suflet – primul restaurant moldovenesc de acolo – „Noroc”, scrie provincial.md.

Provincial: Dvs. ați deschis unicul restaurant moldovenesc la Tokyo. Acum, la 3 ani de la deschidere, care e situația, cu ce realizări vă mândriți? De ce „Noroc”?

Diana Kurata: Este adevărat, noi suntem primii și unicii – eu și soțul meu, Massaki, care am deschis un restaurant moldovenesc. Pe 5 decembrie 2017 vom marca 3 anișori.

Am ales „Noroc”, pentru că întotdeauna mi-a plăcut vorba „Prost să fii – noroc să ai” și vreau ca toată lumea să fie fericită, sănătoasă, bucuroasă – într-un cuvânt norocoasă, de aceea am decis să fie „Noroc”.

Ce ține de realizări, aș enumera mai multe. Am avut filmări la o televiziune japoneză, am făcut multe cunoștințe noi, dar, în primul rând, au aflat japonezii de Moldova, de vinurile noastre și de bucate. La moment, numai eu știu japonezi care au început să facă afaceri cu Moldova, fiind clienții noștri la „Noroc” și le-a plăcut mâncarea și vinurile noastre. De asemenea, avem și suportul Ambasadorului RM în Japonia, Vasile Bumacov, care a susținut un masterclass pentru japonezi în restaurantul nostru.

diana22 600x450

Citiți articolul complet

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика