CE banner 1160x100 violet2

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Luni, 15 Octombrie 2012 09:59

Aderaţi la Uniunea Producătorilor de Mobilă!

La sfârşitul anului trecut – începutul anului curent, Proiectul USAID “CEED-II” a efectuat un studiu amplu al pieţei mobilei din Moldova.

Uniunea Producătorilor de MobilăPrintre principalele recomandări făcute de experţi se numără: crearea unei asociaţii profesionale şi deschiderea unui spaţiu comercial, unde să fie prezentată producţia majorităţii producătorilor autohtoni.

Uniunea Producătorilor de Mobilă a fost creată, iar una din primele acţiuni de amploare a acesteia a fost participarea la organizarea expoziţiei “Furniture – 2012” în cadrul căreea membrii asociaţiei au primit un pavilion separat.

Imediat după expoziţie, cunoscutul întreprinzător din Moldova, Iurie Borş, a propus Uniunii Producătorilor de Mobilă să construiască din cont propriu un hipermarket specializat de mobilă. Acesta urmează să fie construit pe terenul lui Borş, care se află la ieşirea din Chişinău, spre Ungheni, şi va ocupa o suprafaţă de 14 mii de metri pătraţi. În acest hipermarket membrii Uniunii vor putea arenda spaţii la tarife speciale şi în cele mai prestigioase locuri.

Părţile s-au înţeles şi acordul respectiv a fost semnat.

Potrivit documentului, hipermarketul de mobilă din localitatea Vatra va fi deschis pe 1 august 2013, însă deja de la 1 iunie producătorii de mobilă vor putea să înceapă amenajarea spaţiilor comerciale care le vor reveni.

Materialul a fost pregătit de MyBusiness.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика