CE 1160x100 4 2

Duminică, 22 Decembrie 2013 13:18

Locuri pe care trebuie sa le vezi in 2014

e88c72f206a4Te gandeai deja unde sa mergi in urmatoarea vacanta? Brazilia, Panama, Islanda, Ecuador, Estul Africii sau San Sebastian (Spania) se numara printre destinatiile care iti dau un motiv in plus in 2014 sa le vizitezi.

In unele merita sa ajungi inainte sa devina supraaglomerate, cum e cazul orasului San Sebastian, care urmeaza sa fie Capitala Culturala Europeana. In altele, precum Brazilia, merita sa ajungi acum, cand oamenii sarbatoresc gazduirea Campionatului Mondial de fotbal.

Altele merita vazute pentru schimbarile administrative pe care le-au anuntat si care iti permit sa vezi mult mai mult din frumusetile lor, decat pana acum, scrie CNN.

In Brazilia merita sa ajungi pentru ca locuitorii sunt determinati sa-i primeasca asa cum se cuvine pe turisti, in 2014, cand toata lumea va fi cu ochii pe Campionatul Mondial.
Panama aniverseaza 100 de ani de existenta in 2014, asa ca, pe langa vulcani, paduri tropicale si plaje impresionante, ai putea fi in preajma chiar la momentul marii sarbatori.
Autoritatile din Myanmar si-au propus sa acorde o atentie mult mai mare turistilor, tocmai pentru a maximiza contributia turismului la stoparea cresterii somajului. In plus, de ani de zile se anticipeaza o "explozie" a turismului in aceasta zona.

Myanmar

In 2014 ai sanse mai mari ca niciodata sa fii mator la spectacolul oferit de aurora boreala, o spun chiar expertii NASA, care estimeaza ca in 2014 se va ajunge la apogeul ciclului solar de 11 ani.

Asadar, in primele luni din 2014, vei putea vedea in Islanda un spectacol ce va mai putea fi vazut abia peste un deceniu.

Islanda

Relansarea trenului Crucero, vechi de 100 de ani, a atras o apreciere imensa din partea presei internationale pentru Ecuador. Merita sa vezi si tu in ce au investit autoritatile locale 600 de milioane de dolari, nu-i asa?

Ecuador

In Noua Zeelanda urmeaza ca autoritatile sa finalizeze cei 2.500 de kilometri de pista pentru biciclete, un traseu care parcurge atat insulele din nord, cat si cele din sud. Cu aceasta ocazie ai putea sa pedalezi printre padurile tropicale si lacurile glaciare. Cum suna?

Noua Zeelanda

Ai o sumedenie de motive sa vizitezi Japonia, in 2014. Printre cele mai cunoscute se numara noile festivaluri pregatite de japonezi, dar si noul tren, numit Seven Stars, pentru o excursie spectaculoasa in regiunea Kyusu.


Japonia

Incepand cu 1 ianuarie, cu viza pentru Estul Africii poti vizita si Rwanda si Kenia si Uganda. Iata o idee buna de excursie in care sa combini vizita in habitatul natural al gorilelor, plimbarile in salbaticie si cateva zile de observat stilul de viata al cimpanzeilor.

Estul Africii

San Sebastian se afla deja in topul celor mai frumoase orase din lume, si, in plus, urmeaza sa devina Capitala Culturala Europeana in 2016. Ar fi bine sa ajungi acolo in 2014, inainte ca masele de turisti sa descopere destinatia.

Fiind foarte aproape de Franta si aproape de unele dintre cele mai bune regiuni viticole, ai ce vizita. In plus, se spune ca mancarea din San Sebastian este fantastica.

http://www.business24.ro/

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика