CE 1160x100 4 2

Duminică, 15 Decembrie 2013 11:38

Cel mai frumos magazin din lume se afla in Romania

252103 articolCasa de bijuterii Sabion a castigat un important premiu de design la o competitie internationala.
Magazinul Galeriile Sabion a castigat titlul de cel mai frumos magazin din lume la o competitie internationala din Statele Unite (ARE Design Awards); imaginatia romanilor a invins 500 de concurenti, printre care branduri cu traditie precum Macy's, Tiffany's sau Apple Store, scrie capital.ro.

Mai mult decat atat, Sabion s-au intors acasa si cu alte doua premii, pentru ingeniozitatea expunerii artistice si pentru pardoseala inovatoare (din granit si inox). Magazinul arata mai degraba ca o galerie de arta, in care bijuteriile sunt expuse asemenea unor tablouri, vitrinele sunt lucrate din fier forjat si mozaic din sticla colorata, iar tavanul este compus din peste o mie de bucati de oglinda lucrate manual.

"Am creat o bijuterie mare, unde sa vindem bijuterii mici", spune incantat Claudiu Bologa, fondatorul Casei de Bijuterii Sabion, care mai detine inca 16 magazine, primele deschise fiind in 1998, in Targu-Mures.

"Bijuteriile create de catre Sabion se pot defini în 3 cuvinte: "Bijuterii de Familie", acest concept insumand eternitatea iubirii si a celor mai nobile sentimente, transmise de la o generatie la alta", se arata pe site-ul oficial al casei de bijuterii.
http://www.9am.ro/

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика