Marți, 09 Septembrie 2014 15:57

Subventii AIPA acordate pentru producatorii si grupurile de producatori din REPUBLICA MOLDOVA

 

Pana la data de 31 octombrie 2014, aveti posibilitatea sa depuneti o Cerere de sprijin financiar pentru a beneficia de subventiile oferite din contul grantului acordat de Comisia Europeana prin intermediul Proiectului „Agricultura Competitiva”. Finantarea nerambursabila este cuprinsa intre 20% si 60% din cheltuielile eligibile, in functie de Masura pe care se aplica si de conditiile acesteia, cu posibilitate de majorare.
Acces Project Investments ofera asistenta in realizarea documentatiei necesare pentru accesarea subventiilor oferite si pentru controlul ulterior realizat de Agentia de Interventie si Plati pentru Agricultura (AIPA), pe urmatoarele masuri:

    Masura 6 – Stimularea investitiilor - utilarea/renovarea tehnologica a fermelor zootehnice - Mai multe detalii
    Masura 8 – Stimularea investitiilor - dezvoltarea infrastructurii postrecoltare si procesare - Mai multe detalii
    Masura 9 – Stimularea consolidarii terenurilor agricole - Mai multe detalii

Beneficiari eligibili: Producatorii agricoli/grupurile de producatori care sunt inregistrati, activeaza si realizeaza investitia pe teritoriul controlat de autoritatile Republicii Moldova, inclusiv pe teritoriul raionului Dubasari situat dupa traseul Ribnita-Tiraspol si care indeplinesc conditiile impuse.
 
Finantare nerambursabila primita:

    Masura 6 - Intre 30% si 60% din valoarea cheltuielilor eligibile (in functie de tipul fermei zootehnice). Contributia se majoreaza cu 20% pentru fermele de prepelite si cu 10% pentru tineri fermieri.
    Masura 8 – Intre 20% si 60% din valoarea eligibila a proiectului, diferentiate in functie de locatia investitiei si activitatea solicitantului.
    Masura 9 - Subventiile acordate sunt in proportie de 50% din valoarea eligibila a proiectului.

Detalii suplimentare cu privire la Masurile prezentate sunt disponibile la: http://accesarefonduri.ro/subventii-acordate-pentru-producatorii-si-grupurile-de-producatori-din-republica-moldova-2/    
 
Daca proiectul prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa luati legatura cu administratorul Acces Project Investments Filiala Republica Moldova, domnul Gheorghe Golban pana la data de 15 septembrie 2014, folosind urmatoarele date de contact:
 
Adresa: Chisinau, Str. Ismail, Nr.33, Et.5, Oficiu 507
Telefon: +37 368 698 236
E-mail:
Web: www.accesarefonduri.ro sau www.acces-investments.eu
Like us on Facebook: www.facebook.com/AccesProjectInvestments
Follow us on LinkedIn: www.linkedin.com/company/Acces-Project-Investments

 

ODIMM logo
280 70