CE 1160x100 4 2

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Luni, 27 Mai 2013 03:00

Setul pentru amator de focuri

Compania moldovenească Laspi-Prod din anul 2005 se ocupă cu producerea cărbunelor de lemn.

5-2-1”Noi cumpărăm resturile de lemn de la întreprinderea de stat Moldsilva, - a relatat corespondentului ”MB” directorul Laspi-Prod Natalia Spânu. – Le oxidăm în cărbune, le ambalăm. Este un produs standard, care se fabrică și în Ucraina, și în România, și în Polonia, și în Rusia.

La o anumită etapă am înțeles că produsul e același și prețurile sunt aproximativ identice. Ce trebuie de făcut pentru ca cumpărătorul să aleagă anume produsele noastre?

În această perioadă am aflat că unul din rezidenții parcului tehnico-științific Academica, care aparține Academiei de științe a Moldovei în baza propriei tehnologii produce lichidul pentru aprinderea focului Focușor din lichide spirtoase contrafăcute confiscate. Am încheiat un contract cu el, am stabilit condițiile de furnizare a lichidului în butelii mici (de unica folosință), care în calitate de cadou le anexăm la pachetele noastre de trei kilograme cu cărbune. Calculele sunt simple. Pentru ca cărbune să ”funcționeze”, trebuie de aprins un foc obișnuit. Uneori găștile ies la picnic deodată după ploi, când lemnul din pădure este încă umed. Unii nu vor să-și facă probleme cu aprindere: au grămădit surcele sub formă obișnuită, au turnat lichidul și au aruncat chibritul. Focul este gata.

Astfel, chiar dacă setul nostru pentru aprindere va fi mai scump decât la concurenți, totuși clienții vor fi lipsiți de unele dificultăți. Cei, care importă cărbune de lemn din țările vecine vor fi nevoiți să aibă grijă și de importarea lichidului respectiv, iar acestea sunt probleme suplimentare. Și el nu poate fi cumpărată în mărime de 100-200 de butelii, e nevoie de achiziționarea produsului en gros. Și, respectiv, se îngheață active circulante».

 

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика