Marți, 29 Noiembrie 2016 17:18

Corpurile de iluminat cu LED-uri fabricate în Moldova acced pe piața din România

ec6Activitatea companiei Eco City SRL este orientată spre producerea și promovarea surselor de lumină cu LED-uri atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și pe piața internațională.

În curând produsele EcoCity SRL vor ajunge și pe piața din România. În acest sens a fost semnat un acord preliminar între producător și câteva rețele de magazine specializate din România. Acest lucru s-a întâmplat la expoziția “Fabricat în Moldova” din orașul Iași, la care au participat circa 70 de companii autohtone, inclusiv și EcoCity SRL.

"Compania noastră produce corpuri de iluminat deja de doi ani, a povestit managerul EcoCity, Carolina Brazinschii. Gama de becuri ale companiei oferă socluri de diferite mărimi (E27, E14, GU 5.3), precum și discuri sau cuburi pentru iluminarea spațiilor comerciale cu o capacitate de la 3 până la 18W. Acestea au o capacitate de lucru de până la 30 000 de ore și 2 ani garanție, la fel ca și în cazul celor mai renumiți producători mondiali din domeniu."

O trăsătură distinctivă a companiei este calitatea înaltă a produselor, bazată pe utilizarea de echipamente moderne, cele mai bune componente și pe conceptul de producere orientat spre consumator.

La fabricarea LED-urilor sunt utilizate componente și materie primă chineză și europeană. Produsele sunt fabricate pentru o gamă vastă de utilizare: iluminat casnic; comercial, pentru birouri, pentru zonele industriale; stradal sau decorativ.

Întreprinderea de asemenea realizează servicii de audit energetic, efectuând calculul de eficiență și economie pentru un proiect sau altul.
ec2ec3ec5
Portofoliul de proiecte a companiei EcoCity cuprinde așa clienți ca: magazinul "Bomba" din centrul comercial MallDova; Spitalul "Sfânta Treime" din Chișinău; centrul comercial "Baby Hall"; Rollerdrom-ul CC "Zorile"; fațada Universității de Stat din Moldova de pe strada M. Kogălniceanu; cluburile de fitness "Fitness Doza" și "Energie"; parcarea clubului "Energy Fitness"; farmaciile "Hippocrates" și altele.
ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика