Vineri, 12 Iulie 2019 07:07

Motive pentru care 30 000 de moldoveni accesează zilnic Rabota.md

DSC 2964

Cea mai mare platformă de anunțuri cu oferte de locuri de muncă din Republica Moldova a fost lansată acum aproximativ 15 ani. În tot acest timp de serviciile ei au beneficiat milioane de oameni, atît angajatori, cît și cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Dar din ce motiv este atît de solicitată această platformă?

Rabota.md este pe bună dreptate cea mai populară platformă de recrutare din țara noastră, depășind cu mult celelalte resurse specializate.

  1. Mereu tindem la mai mult. Pe platformă sunt deja înregistrați 1 000 de clienți VIP, aplicația Play Market a fost descărcată de peste 50 000 de ori, iar pagina web www.rabota.md este una din cele mai accesate din țară.
  1. Ne perfecționăm continuu. Doar anul acesta am lansat șase rubrici noi, am inaugurat un blog umoristic și, alături de „Grafit”, am ponit proiectul „Acasă e mai bine”.
  1. Avem cel mai bun sistem de căutare a ofertelor de locuri de muncă. E suficient doar să te înregistrezi pe pagina web, să completezi CV-ul și să-l expediezi la adresele din anunțurile care ți-au trezit interesul. Totodată CV-ul tău, încărcat pe platformă, ar putea fi văzut de potențiali angajatori. În acest sens se poate utiliza și aplicația Rabota.md pentru Android.
  1. Avem cel mai bun sistem de căutare a personalului. E suficient doar să vă postați anunțul pe pagina web și candidații vă vor contacta singuri. Totodată puteți deveni client VIP obținînd acces la baza de date cu peste 100 000 de CV-uri.

Scopul nostru, crezul nostru și motivația noastră e să-i ajutăm pe oameni să-și găsească locul de muncă la care visează aici, acasă. Suntem deschiși spre colaborare și mereu în căutarea unor noi modalități de a face cît mai scurtă distanța dintre angajator și angajat. Astfel, de curînd am lansat mai multe rubrici noi, ca răspuns la cele mai actuale cerințe ale pieței muncii:

- „Joburi pentru studenți”;

- „Lucru de vară”;

- „Freelance, muncă la domiciliu”;

- „Lucru pentru pensionari”;

- „Lucru pentru persoanele cu dezabilități”.

Rabota.md are oferte de munca în Moldova pentru fiecare. Suntem cei, care vă vor ajuta să găsiți rapid și sigur un loc de muncă potrivit pregătirii Dvs. profesionale sau un job dintr-un cu totul alt domeniu. Nu e un vis – e realitate!

ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020