Joi, 06 Aprilie 2017 18:57

Ambalaje noi pentru untul fabricat în Moldova

IMG 4491
Doi producători autohtoni de lactate, ÎI Met Sa Produse Impex (Drochia) și Fabrica Oloi Pak SRL (Comrat), au decis să comercializeze untul într-un nou tip de ambalaj ce se deosebește radical de tot ce există pe piața locală, începând cu anul 2017. Companiile însă au avut o abordare diferită în alegerea acestuia.

În mod tradițional, în Moldova untul este comercializat în vrac, la cântar sau în pachete a câte 200 g, 125 g și 400 (ultimele două tipuri fiind importate). După achiziționare, consumatorii de obicei păstrează untul în untiere sau alte vase speciale care trebuiesc apoi spălate.

Însă fabricile menționate mai sus au decis să aibă o abordare fundamental nouă a acestei probleme. Ambalajele oferite de acești producători de fapt reprezintă untiere de unică folosință. După ce conținutul acestora se termină, ambalajele sunt aruncate.
IMG 4493
Și dacă fabrica din Comrat oferă un ambalaj care până acum era utilizat și la comercializarea brânzei topite, întreprinderea din Drochia vine cu o soluție absolut originală, o cutie pentru unt de formă cilindrică, foarte comodă pentru utilizatori.
IMG 4495
Această abordare este, în principiu, inovatoare chiar și la nivel global. Doar câțiva producători din străinătate produc unt în astfel de „untiere de unică folosință.“ Aici ne referim la brandurile President la Motte, Beurre Tendre, Lurpac Tendre, Lurpac, Cвитлогорье și alții.

Articol pregătit de MyBusiness.md

Traducere: Madein.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика