Vineri, 27 Mai 2016 08:31

Ulei de floarea-soarelui pentru oameni de afaceri și studenți

Octavian TsurcanUnul dintre cei mai mari producători de ulei de floarea-soarelui din Republica Moldova “Floarea Soarelui” SA a lansat pe piață câteva produse noi: uleiuri cu mirodenii și condimente Floris Paprika și Floris Chilli.

Etichetele de pe primele produse Floris Chilli informează consumatorul, că uleiul de floarea-soarelui este rafinat, având ca adaos chilli; usturoi uscat; piper verde, roșu sau alb.

Floris chilli1Este un produs specific, - a povestit pentru mybusiness.md șeful departamentului de vânzări al companiei SA „Floarea Soarelui” Octavian Țurcan. – El este destinat persoanelor, care duc un mod activ de viață și celor, care nu au timp să facă mâncare. De exemplu, acest ulei poate fi folosit la prăjirea carnei sau la prepararea salatelor. E de ajuns să torni un pic de ulei pe tigaie sau în salata de legume, și mâncarea este gata.

Până și ambalajul produsului corespunde acestui mod de viață: uleiul este turnat în sticle a câte 0,5 litri. În același timp, este un produs care trezește curiozitate, însă care practic nu se vinde pe polițile magazinelor moldovenești.

Respectiv, multe rețele de supermarketuri îl abordează cu precauție. La moment, doar Gourmet și-a anunțat decizia de a plasa uleiul cu condimente pe rafturile sale.

Luând în considerare faptul, că Floris Paprika și Floris Chilli sunt mai mult destinate exportului, acestea sunt produse în conformitate cu cele mai înalte standarde. De exemplu, noi folosim doar condimente și mirodenii naturale, achiziționate de la compania germană “Fuchs”.

Prețurile angro pentru uleiul nou vor fi cu 50% mai mari decât pentru uleiul obișnuit de la “Floris”.



Articol pregătit de MyBusiness.md
ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика