Miercuri, 18 Mai 2016 08:29

Londonezii aleg bomboane din Ialoveni

Nina RotaruCompania Vioniservice SRL, care activează în satul Văsieni, raionul Ialoveni, a lansat un nou produs: semințe în ciocolată și arahide cu cafea în ciocolată. După cum a povestit managerul întreprinderii Nina Rotaru pentru mybusiness.md, ambalajul pentru deserturi este deja comandat. Dulciurile vor fi expuse în premieră la expoziția Food&Drinks la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo, în data de 25 mai a anului curent.

Deja de șase ani Vioniservice produce diverse dulciuri sub marca comercială Rifero. Totul a început de la prune uscate. După, antreprenorii au procurat aparate pentru glazură de ciocolată. Așa au început să producă prune uscate cu nuci în ciocolată, caise uscate în ciocolată, prune uscate fără sâmburi și cu nuci.

Rifero curagaLa începutul anului curent a fost lansată producția nucilor în ciocolată “Merit” sub aceeași marcă comercială Rifero.

Nina Rotaru afirmă, că anul 2016 este unul de succes pentru Rifero datorită încheierii parteneriatului cu o companie de distribuție engleză. Așa, Prune uscate cu nuci în ciocolată, Prune uscate în ciocolată și Caise uscate în ciocolată au apărut pe rafturile magazinelor din Londra.

În prezent produsele Rifero pot fi găsite în magazinele românești, ruseși și lituaniene, situate în cartierele londoneze Wembley, Colindale, Burnt Oak, East Ham.
Rifero London r
La fel, acestea pot fi procurate în magazinele din Chișinău și alte orașe din Moldova.Articol pregătit de MyBusiness.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика