Joi, 26 Octombrie 2017 17:42

O companie din Ungheni a lansat un produs nou pe piața autohtonă - mierea cremă

Biofruit group1Producătorul autohton Biofruit group, având marca comercială "TIA bionatur", s-a lansat pe piața autohtonă cu un produs nou. E vorba de câteva tipuri de miere cremă: cu căpșuni, lămâie, portocală, afine și pepene galben.

Co-fondatorul companiei Anna Jantovan-Șum a povestit că astfel de deserturi sunt deja populare în țările vecine, însă în Republica Moldova acest produs a fost lansat pentru prima dată. Deși, se pare, că avem toate condițiile și ingredientele pentru a-l fabrica.

Produsul este fabricat după următoarea tehnologie: mierea (Biofruit group a optat pentru mierea din flori de tei) este bătută până când cristalele de zahăr dispar complet. Apoi aceasta se amestecă în proporție de 80 la 20 cu fructe sau pomușoare uscate.

Sfera de utilizare a acestei mieri cremoase este foarte largă. Produsul este 100% natural și poate fi consumat în formă pură, precum și ca ingredient pentru diverse băuturi, adăugat la terci, cu brânză de vaci sau înghețată, etc.
Biofruit group
În momentul de față, compania negociază cu mai multe rețele de supermarket-uri din Chișinău și e posibil ca în luna noiembrie produsele TIA bionatur să apară pe rafturile magazinelor din capitală. Acum acestea pot fi găsite în două puncte de comercializare din Ungheni sau în cadrul întreprinderii. Prețul este de 50 de lei pentru un borcan de 200 de grame și este mult mai mic decât prețul pentru produsele similare din magazinele online din Rusia sau Ucraina.

Text: mybusiness.md

Traducere: madein.md
Яндекс.Метрика