Duminică, 01 Noiembrie 2015 17:19

Distribuitorii fericirii

12004745 991053540958391 3664829292813309048 nÎn Moldova sunt puține companii care pot cu certitudine să confirme că distribuie fericirea. Doar, ca și orice altă afacere, realizarea fericirii necesită eforturi suplimentare. Totuși, Valentina Vozian, absolventă a facultății de finanțe, și partenerul ei Amir Roitman reușesc să o producă și, timp de trei ani, ei își conduc cu succes mica afacere.

Conform Dicționarului Explicativ al Limbii Române, fericirea poate fi definită ca o “împrejurare favorabilă, ce duce la o mulțumire sufletească”. Iar, după cum afirmă Valentina, compania ei mereu tinde să-și mulțumească clienții prin trezirea emoțiilor pozitive.

“Nu poți să cumperi fericirea, însă poți să procuri produsul nostru, ceea ce, de fapt, este tot aceeași”, - afirmă Valentina.

Așa, produsul este sub forma magneților pătrați, care sunt împodobiți de compania Valentinei Magniteks cu fotografii. f10

„Noi producem fotografii magnetice instante pentru astfel de evenimete, cum ar fi nunți, zile de naștere sau petreceri corporate. Acestea sunt, de fapt, cadouri pentru oaspeți. Când ne-am lansat activitatea, nici nu ne așteptam că produsul nostru va trezi interesul din partea clienților. Acesta este doar un magnet cu o poză, însă persoana care-l primește poate să sară de fericire ca un copil”, - spune directorul companiei Magniteks.

Ideea de creare a fotografiilor magnetice instante i-a venit partenerului Valentinei, Amir, în timp ce acesta era la nunta surorii sale în Israel. Acolo el a observat pentru prima dată aceste suvenire neobișnuite. Când Amir s-a întors în Moldova, el a decis să implementeze conceptul dat pe piața noastră.

Principiul de activitate al companiei Magniteks este unul foarte simplu. Firma încheie contractul cu clientul, alege împreună cu el logo-ul pentru poze și listează fotografiile pe magneți prin intermediul unei “tipografii mini” .

“Noi alegem pozele făcute pe parcursul evenimentului, le edităm în Photoshop, le listăm cu ajutorul utilajului special adus din Germania și le laminăm, - continuă Valentina. – Spre final, acestea sunt expuse pe un stand metalic. Oaspeții se apropie de el și, dacă se regăsesc pe poze, le iau acasă și le anexează de frigider”.

Faceb1

Magniteks poate să deservească până la cinci companii timp de o zi, deși la companie activează doar șapte persoane. Firma colaborează cu astfel de giganți ai pieței, cum ar fi Moldcell, Oragne și alții.

f11“Noi dispunem de un call-center bine organizat. Clientul poate să ne telefoneze pe linia fierbinte, fiind sigur că noi îl vom deservi în scurt timp, - menționează Valentina. – Pe lângă persoanele fizice și juridice locale, noi mai primim comenzi din România și Ucraina. Ei ne telefonează și ne trimit poze. La rândul nostru, noi le asigurăm cu fotografiile listate pe magneți, pe care le trimitem înapoi în cel mai scurt timp posibil”.

Firma oferă două tipuri de magneți: acrilici și vinilici. Compania mai produce brelocuri și cărți de vizită. “Magneții, la dorința clientului, pot fi de orice formă. Aceștia pot servi și în calitate de cărți de vizită”, - adaugă Valentina.

Compania planifică să-și extindă sortimentul de produse și să ofere pe piață mărfuri și mai neobișnuite. În prezent, Magniteks se ocupă de realizarea unui produs neobișnuit, care va “exploda pe piața moldovenească”, afirmă Valentina. Doar nici fericirea nu stă locului.

Articol pregătit de MyBusiness.md

Mai multe din această categorie: « Stai – nu cădea! Un puf tricotat și nu doar... »
ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика