Joi, 22 Ianuarie 2015 09:26

Mănuși fără degete moldovenești

mitenki3Pe rafturile magazinelor au apărut mănuși fără degete de la producători moldoveni. Este un accesoriu modern, care poate nu doar să ofere căldură, dar și să devină un element distinctiv în outfit-ul unei domnișoare.


Mănușile pot fi achiziționate în magazinele specializate Ponti, care e bine cunoscută consumatorilor locali datorită unui sortiment bogat de colanți, ciorapi și șosete pentru femei, bărbați și copii.


mitenki2Iar special pentru sezonul 2014-2015 compania și-a uimit clienții prin prezentarea noii linii de producție. În prezent, producătorul local oferă două tipuri de mănuși fără degete: scurte (până la încheietură) și lungi (până la cot), executate din diferite materiale (lână, amestec de lână și fibre sintetice, piele, bumbac cu fibre elastice), având o gamă bogată de culori la utilizarea elemetelor decorative. Prețurile pentru noul accesoriu modern sunt: 115 lei (pentru mănuși scurte) și 140 lei (pentru cele lungi).

În plus, Ponti a început să producă mănuși din lână pentru copii.


mitenki1Firma Ponti a fost fondată în anul 1987. Se ocupă de producția unui sortiment bogat de articole de colanți, ciorapi și șosete. Întreprinderea e echipată cu utilaje de împletit italiene și cehe, linii automatizate de cusut japoneze, engleze și germane. Ponti utilizează materia primă de producție europeană (Lycra și Tactel) de la firma INVISTA.

În prezent, sortimentul firmei include mai mult de 130 de articole. Anul trecut compania și-a extins gama de produse prin introducere pe piață a papioanelor unisex “Mister & Missis Ponti”.

Articol pregătit de MyBusiness.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика