Vineri, 16 Octombrie 2020 15:56

Ialoveni - ultima oprire a Caravanei IarmarEco 2020

7 Rezina

Caravana IarmarEco 2020 merge la Ialoveni pe 18 octombrie! În parcul Sfatul Țării din oraș, între ora 11:00 și 17:00, vă vor da întâlnire peste 50 de producători locali, inițiative sociale și asociații obștești. La standurile lor veți găsi produse alimentare naturale, produse meșteșugărești, consultanță gratuită în agricultura ecologică, informații despre problema deșeurilor, dar și alte informații din domeniul ecologiei și antreprenoriatului social.

„Caravana IarmaEco 2020 își găsește ultima oprire pentru anul acesta în fosta capitală a tineretului: Ialoveni. Va așteptăm cu drag să descoperiți produse eco, locale, crescute cu grija de oameni responsabili și cu inima mare”, spune Melania Pitușcan, asistent coordonator Caravana IarmarEco.

În cadrul evenimentului vor fi organizate mici concursuri și o tombolă cu premii,  degustări, ateliere și workshopuri pentru toate vârstele. Totodată puteți aduce deșeurile electronice, bateriile uzate și plasticul de tip 2,5 și peliculă ldpe (tipul4), dar și cărțile pe care le-ați citit pentru a le dărui și a primi altele în schimb. Și pentru ca să rămâneți cu amintiri frumoase, vom avea amenajată o zonă pentru fotografii.

Pentru siguranța tuturor, vom respecta regulile de securitate, fiecare expozant va primi câte o mască reutilizabilă, vom monitoriza fluxul de vizitatori și vom oferi dezinfectant.

Mai multe detalii despre expozanți, activități și fiecare locație din cadrul Caravanei IarmarEco vei găsi pe pagina de Facebook/ IarmarEco sau peiarmareco.md.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Caravana IarmarEco 2020 este organizată de EcoVisio și finanțată de Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud - Est (EFSE DF) în cadrul inițiativei EU4Business, de IM Swedish Development Partner și de Suedia. Parteneri locali: Primăria Ialoveni, Primăria Rezina, Primăria Sîngereii Noi și Pretura Buiucani.

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика