Duminică, 22 Martie 2020 11:16

Care sunt actele necesare pentru a contracta un microcredit în Moldova

Dacă v-aţi decis să contractaţi un credit, înainte de a pregăti cererea de solicitare trebuie să vă asiguraţi că aţi pregătit setul de acte solicitat de către creditor. Companiile de microcreditare de obicei solicită un set de acte mult mai modest decât băncile. Flexibilitatea şi nivelul scăzut de birocraţie, de fapt, este şi unul dintre avantajele cele mai importante a organizaţiilor de microcreditare. Nu este nevoie să petreceţi zile în şir pregătind setul de acte, veniţi doar cu minimul necesar şi aveţi şansa să obţineţi resursele de care aveţi nevoie în cel mai scurt timp.

627d57305d02

CreditPrime – Banii sunt mai aproape decât crezi

Mai jos urmează să punctăm 2 dintre cele mai importante tipuri de acte pe care, de obicei, le solicită Credit Prime pentru a vă acorda un micro împrumut.

  • Buletinul de identitate. Actul pe care va trebuie să-l prezentaţi indiferent de suma creditului şi perioada pentru care îl solicitaţi. În cazul în care doriţi să obţineţi un credit online urgent, de multe ori buletinul este unicul act pe care îl cerem. În aşa fel, prin solicitarea unui efectiv minim de acte, asigurăm că împrumutul o să fie acordat cât mai rapid. Din alt punct de vedere, procesul de creditare devine maxim uşor pentru persoana care contractă  împrumutul. În baza actului de identitate, noi pregătim contractul de împrumut care stabileşte raportul juridic dintre noi şi dumneavoastră. În vederea celor expuse mai sus înţelegem că buletinul de identitate este un act obligatoriu, fără de care, cel mai curând, nu o să puteţi contracta creditul de care aveţi nevoie.

  • Atât. Indiferent de suma de bani aveţi nevoie, în majoritatea cazurilor la Credit Prime o să vă solicităm doar buletinul. Va fi nevoie să prezentaţi buletinul dumneavoastră, sau să ne expediați o copie în cazul în care depuneți cererea online. Apropo, înregistrarea pe site-ul nostru și depunerea cererii online costă… 0 lei!

Produsele creditare oferite de către Credit Prime vă permit să fiţi flexibil în atingerea scopurilor dumneavoastră şi sunt potrivite pentru fiecare din necesităţile pe care le aveţi. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că este suficient să ataşaţi un număr minim de acte la cererea dumneavoastră. Astfel, colaborând cu Credit Prime, dumneavoastră faceţi o alegere financiară corectă şi aveți șansa să obțineți cea mai bună ofertă.

Să oferim soluții simple și eficiente celor care au nevoie de ele.

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика