Joi, 02 Februarie 2023 18:30

Cine va fi viitorul președinte al României? Florin Călinescu aruncă bomba: Președinții sunt puși de…

кэлинеску

A rămas în jur de un an pănâ la momentul în care românii vor trebui să se prezinte la urna de vot pentru a-și alege viitorul președinte. În spațiul public circulă mai multe ipoteze în acest sens. Actorul Florin Căliescu s-a propunțat în privința acestui subiect. Iată despre ce este vorba.

Florin Călinescu a avut mai multe tangențe cu politica, dar face declarații dure la adresa actualei clase politice din România. Acesta s spus despe marele lui regret în ceea ce-l priveşte pe Ion Iliescu. Actorul este cunoscut pentru umorul său și firea sa pozitivă și se menține în spațiul public foarte bine, având des apariții media. Puțini își mai amintesc, totuși, că acesta a suferit de cancer, o boală necruțătoare din cauza căreia soția lui s-a stins din viață.

În România, președinții sunt puși de Servicii

Când discuția se referă la politică, George Buhnici i-a amintit lui Florin Călinescu că singurul care „i-a scăpat” și nu l-a avut în emisiune a fost Ion Iliescu, însă actorul vede lucrurile diferit.

„Nu l-a lăsat soția să vină, că îi era frică că nu știu ce. Eu aveam o legendă, că dacă apăs pe un buton, canapeaua se răstoarnă, e un tobogan care duce într-un vagon marfar care pleacă și nu-i mai găsește niciodată. Nu e o pierdere, n-am avut niciodată un regret că n-a venit, pentru că ar fi trebuit să-l supun la niște cazne, să-l scot de mendrele lui.

El a fost îmbătat de a fi înlocuitorul lui Ceaușescu și sub el, niște băieți i-au făcut mendrele și au distrus toată țara asta. Cred că ăsta era scopul lui, să i se spună, până moare: ‘Domnule Președinte’”, a spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu a adus acuzații grave la adresa politicii din România. Despre actualul președinte al țării Klaus Iohannis și despre declarațiile pe care le face despre șeful statului de fiecare dată, Florin Călinescu este de părere că acesta nu poate, oricum, să spună prea multe.

„El nici nu are ce să spună, pentru că nu a făcut niciun efort vreodată. În România, președinții sunt puși de Servicii. Nu contează dacă ești Iliescu, Băsescu…Contează că ei te pun acolo și fac o socoteală. Alții hotărăsc soarta României.”, a declarat Florin Călinescu, scrie capital.ro.

My Business Baner Conferință 270 80 px

Яндекс.Метрика