Duminică, 05 Februarie 2023 11:20

Vladimir Putin a fost înlocuit?! Este informația momentului în Rusia. Totul s-a aflat acum

vladimir putin 6 1

O fotografie cu Vladimir Putin purtând pantofi cu toc a stârnit o nouă avalanșă de teorii ale conspirației, conform cărora președintele rus este, de fapt, o sosie. De curând, Putin a fost fotografiat alături de studenții de la Universitatea de Stat din Moscova, unde a fost surprins purtând pantofi cu toc, cel mai probabil în încercarea de a fi mai înalt.

Pe fondul speculațiilor privind sănătatea și starea sa mentală, după declanșarea războiului, diferite voci de la Kiev au susținut că în majoritatea aparițiilor publice, nu a fost Putin, ci o sosie a sa, scrie Yahoo.news.

Mai mulți oficiali de la Kiev au afirmat în ultimul an că Vladimir Putin ar fi fost înlocuit cu o sosie. Ucrainenii pretind chiar că paza președintelui Vladimir Putin ar fi selectat și antrenat o sosie pe care o folosește frecvent pentru a „testa” terenul în eventualitatea pregătirii unei lovituri de stat.

Un truc deliberat

Putin a fost ironizat și de secretarul britanic al Apărării, Ben Wallace, care a spus despre președintele rus că suferă de „sindromul bărbatului mic de statură”, iar pantofii cu toc ai liderului de la Kremlin au devenit ținta glumelor pe rețelele de socializare. Unii au sugerat că a fost un truc deliberat a sosiei sale, pentru a-l face să semene cu „adevăratul” Putin.

Au existat și alte afirmații legate de apariția recentă a Putin. Canalul Telegram General SVR, care, în ultimul an a lansat numeroase afirmații, fără a aduce dovezi, despre sănătatea lui Putin, a postat afirmația conform căreia „pomeții liderului rus erau umflați și se mișcau nefiresc”.

Înălțimea le dă de gol

La finele anului trecut, șeful serviciilor de informații militare ucrainene, generalul Kirilo Budanov, declara, într-un interviu pentru Daily Mail că Putin ar fi folosit cel puțin trei sosii, care și-au făcut operații estetice pentru a semăna cu liderul de la Kremlin. „O trăsătură care îi dă de gol este înălțimea lor. Este vizibilă în videoclipuri și fotografii. De asemenea, gesturile și limbajul corporal, dar și lobii urechilor, deoarece aceștia sunt unici pentru fiecare persoană”, afirma Budanov. „Marea întrebare este dacă adevăratul Putin mai există?”, se întreba el.

Un aspect care a alimentat speculaţiile că Putin nu ar fi Putin este acela că înfăţişarea liderului de la Kremlin a cunoscut modificări destul de vizibile. Deși are 70 de ani, mulți spun că Putin arată mai tânăr acum decât la începutul primului mandat de președinte. Unii afirmă că şeful statului a apelat la mai multe intervenții chirurgicale, printre care injecții cu botox, acid hialuronic și lifting facial la ochi și pomeți.

Putin neagă că are sosii

Putin a declarat într-un interviu pentru agenţia de presă TASS că nu are sosie, mărturisind că, la începutul anului 2000, i s-a propus utilizarea sosiei ca măsură de securitate, dar că a refuzat.

„A fost exprimată o idee, dar am refuzat să folosesc dublurile. A fost în cei mai grei ani ai luptei împotriva terorismului provenind din Caucazul de Nord”, a afirmat el în interviul pentru TASS. Potrivit preşedintelui rus, ideea era ca sosia sa să-l înlocuiască în activităţile şi în locurile cele mai periculoase unde urma să se deplaseze.

Sursă: capital.ro

My Business Baner Conferință 270 80 px

Яндекс.Метрика