CE 1160x100 4 2

Duminică, 01 Decembrie 2013 11:14

Mos Craciun a intrat la apa: ce cauta omul cu cadouri in Acvariul din Vancouver

1297498032942 ORIGINALUn moment de neatentie l-a transformat pe Mos Craciun cu plete dalbe in scafandru. El a venit mai devreme in acest an, fara sanie, dar printre valuri. S-a intamplat in Vancouver, unde Mosu' si-a "scapat" zurgalaii in Acvariul aflat in Stanley Park, Canada, potrivit The Province.
Mosul a fost nevoit sa faca o baie rece pentru a le recupera, "efort" de care cel mai mult s-au bucurat vizitatorii Acvariului din Vancouver. Aparitia Mosului scafandru in adancuri a insemnat, asa cum sustine un reprezentant al Acvariului, Jennifer Derwojed, un moment de spectacol pentru vizitatori, mai ales ca scufundarile tematice sunt unul dintre principalele atractii pentru ei.
Si alte personaje au inotat in Acvariul din Vancouver. In loc de pesti, vizitatorii i-au vazut pe Darth Vader si pirati batausi.

Momentul cu Mos Craciun face parte din expozitia "Luminescenta" in Acvariul din Vancouver, disponibila pana pe 22 ianuarie. Vizitatorii au de vazut habitate cu meduze, o instalatie speciala care atarna de la suprafata pana pe fundul acvariului, un copac decorat cu felinare care se aprind cand inoata pe langa ele un tipar electric, peste rapitor inzestrat cu un organ electric care produce descarcari electrice cu care isi ucide prada, si o instalatie de lumina cu sute de origami in forma de meduze. Si, bineinteles, Mos Craciun care se va adapta mediului acvatic ca sa distreze vizitatorii.
Acvariul din Vancouver este printre atractiile de senzatie in Canada. In el pot fi vazute caracatite, vidra de mare, balena beluga, diverse specii de pesti, reptile, pasari si alte animale. Acvariul este deschis in fiecare zi si are un buget anual de circa 23 de milioane de dolari. Din 1956, acvariul a fost vizitat de aproximativ 35 de milioane de oameni.

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика