Vineri, 03 Iunie 2016 16:37

Rețeaua de magazine de electrocasnice Eldorado se extinde! În Moldova vor fi deschise trei centre comerciale

eldoradoCea mai mare rețea de magazine de electrocasnice din Federația Rusă - Eldorado, se extinde. Potrivit reprezentanților companiei, până la sfârșitul anului 2016, la Chișinău urmează să fie inaugurate trei magazine ale retailerului rus.

Magazinele ar urma să aibă suprafețe de până la 2 mii de metri pătrați. Pe lângă cele din Chișinău, Eldorado mai intenționează să deschidă magazine și la Bișkek (Kârgâzstan), Erevan (Armenia), Uraliske și Atârau din Kazahstan.

În magazine va putea fi găsit un sortimente variat de mărfuri, inclusiv pentru copii și mame, pentru casă, grădină și reparații, conform unui comunicat de presă al companiei Eldorado.

"Până în prezent, ne-am extins semnificativ pe teritoriul țării noastre. Am decis să nu ne oprim aici și am decis să lansăm francize în o serie de țări în care brandul Eldorado se bucură de recunoaștere. Cred cu adevărat în succesul inițiativei de a ne extinde", a subliniat directorul general al companiei Eldorado, Mihail Nikitin.

Proprietarul rețelei de magazine de electrocasnice este grupul financiar PPF al omului de afaceri ceh Petr Kellner.

Kellner este considerat cel mai bogat ceh. Potrivit Forbes, averea lui este estimată la 10,6 miliarde de dolari, fiind astfel pe locul 96 în topul celor mai bogați oameni ai lumii.

http://bani.md/

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика