Miercuri, 25 Mai 2016 20:17

Nuntă de lux la Soroca: Costurile petrecerii, estimate la peste 200 de mii de euro, cu invitaţi din 26 de ţări

1464187708 svadbaNuntă de lux la Soroca. Prinţul Ilie, fiul unei familii înstărite de romi, s-a însurat, iar cheltuielile pentru organizarea ceremoniei ar fi ajuns la 200 de mii de euro. Potrivit tradiţiilor, familia mirelui şi cea a miresei şi-au etalat bogăţia în faţa celor peste 300 de invitaţi veniţi din 26 de ţări.

Nuntaşii s-au adunat la miezul zilei în centrul oraşului, unde au dansat şi au aruncat cu bani în stânga şi în dreapta. Apoi s-au îndreptat spre casa mirelui şi au tras câteva focuri de armă în aer.

Îmbrăcat la patru ace şi cu ochelari de soare, tânărul de 20 de ani a mers să-şi ia mireasa.

Prinţesa Victoria are 19 ani şi a purtat două rochii care au costat 15 mii de euro. Ţinutele, decorate cu pietre Swarovski şi perle naturale, au fost cusute manual.

Nunta a avut loc într-un restaurant din Soroca, acolo unde mirii au ajuns cu un Crysler decapotabil. Mesele erau doldora de bucate delicioase, printre care somon şi caviar. Tortul miresei a fost ornat cu argint comestibil.

Rudele tinerilor însurăţei le-au dăruit cele mai scumpe şi neobişnuite cadouri. Aproape fiecare invitat a oferit galbeni, pentru ca mirii să aibă noroc în viaţă. Părinţii prinţului Ilie i-au dat cheile de la o casă luxoasă. Mai multe detalii despre nunta prinţului Ilie şi a prinţesei Victoria de la Soroca urmăriţi duminică la Asfalt de Moldova.

Sursă: jurnal.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика