Vineri, 06 Mai 2016 06:05

Elefant - unul dintre cei mai mari retaileri online din România se lansează astăzi la Chișinău. De unde pot fi ridicate produsele cu livrare gratuită

elefant.mdElefenta, unul dintre cei mai mari retaileri online din România, se lansează oficial astăzi și în Republica Moldova. Brandul urmează a fi prezent la Chișinău, prin intermediul unui pick-up point (punct de livrare) de unde cumpărătorii pot să își ridice comenzile, cât și online, la adresa www.elefant.md.

Pe www.elefant.md cumpărătorii vor avea acces la o gamă foarte largă de produse cum ar fi: cărți, parfumuri, ceasuri și genți, la prețuri competitive.

Toate produsele afișate pe site vor avea prețurile exprimate în lei moldovenești, iar clienții pot comanda și ridica produsele cu livrare gratuită la pick-up point-ul Elefant de la Chișinău, situat pe Str. Grigore Vieru nr.9.

"Ne doream foarte mult să deschidem o filială la Chișinău pentru că în decursul anilor am observat un interes mare din partea consumatorilor moldoveni pentru Elefant. Chiar dacă am onorat până acum multe comenzi din Republica Moldova, livrările erau destul de costisitoare", explică Dan Vidrașcu, CEO al Elefant.

Prin lansarea la Chișinău, Elefant marchează totodată un moment important și pentru piața de carte. “Este pentru prima dată în ultimii mulți ani când cititorii din Republica Moldova vor avea acces neîngrădit la piața editorială românească, la prețuri mai mici chiar decât în librării”, adaugă Dan Vidrașcu.

Cititorii din Republica Moldova vor putea comanda astfel de pe www.elefant.md orice titlu cu reducere între 10% și 50%, la tot catalogul de carte în limba română.

Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, fondat în 2010, oferind celor peste 600.000 de clienți o gamă existinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 15 puncte de livrare din București și din întreaga Românie.

Elefant Online (fost Universal Online Promotion) este deținut de fondul de investiții Fribourg Investments, controlat de omul de afaceri Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, prin Millennium Gold Resources Limited (Cipru) - 89,88%, iar un pachet minoritar este deținut de Catalyst România SCA (Luxemburg) - 10,12%.

http://bani.md/

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика