Miercuri, 25 Martie 2015 09:27

Training pentru TRAINERI: învaţă să conduci şi instruieşti eficient o echipă

IMAGINE ARTICOL totCea mai răspândită greşeală a celor care ţin un training sau discută cu un grup de oameni este focusarea pe propriul discurs şi nu pe abilităţile cu care rămân cei instruiţi. Cum schimbi asta? Cum să transmiţi unei echipe abilităţi şi nu informaţie? Cum să faci aşa ca cei care te ascultă să obţină rezultate măsurabile ulterior?

Participă la Training pentru TRAINERI, un program format din partea teoretică şi exerciţii practice din care vei înţelege clar ce înseamnă a fi trainer şi cum să livrezi un training eficient.

Vezi AGENDA trainingului aici >>>

Ce înseamnă ToT?

Locul de unde vei prelua instrumente, tehnici şi strategii corecte de instruire a unui grup; vei învăţa să combini armonios toate elementele unui training calitativ - aranjare, logistică, captarea atenţiei, discurs, structură şi program, depăşirea situaţiilor dificile etc.; vei înţelege cum să transmiţi un mesaj aşa ca să-ţi influenţezi publicul, îndemnând la acţiuni concrete într-un anumit domeniu.

Potrivit nu doar pentru traineri

Un astfel de training este recomandat inclusiv directorilor de companii, în special în Moldova, unde firmele nu investesc prea mult în instruire externă şi antreprenorii îşi instruiesc singuri angajaţii. A preda angajaţilor tăi prin a da ordine e o strategie greşită, trebuie să ştii cum să livrezi informaţia aşa încât ea să fie percepută corect. Participă dacă eşti specialist în resurse umane, instruieşti şi comunici cu personalul companiei, dar şi dacă eşti student, tânăr implicat, care îşi asumă roluri de leadership şi trebuie să poată coordona eficient o echipă.  

Trainingul pentru TRAINERI este potrivit oricărui domeniu de activitate, iar participanţii vor intra în pielea unui trainer prin mai multe exerciţii practice şi pregătirea unei minisesiuni de training.

Înregistrează-te ACUM la Training pentru TRAINERI şi beneficiază de preţ redus >>>

“În plină eră informaţională a devenit crucial să poţi alege informaţia potrivită, dar mai ales s-o poţi livra. Spre deosebire de oratorie, care ţine strict de speaker, de controlul emoţiilor, savurarea procesului şi aplauze, trainingul înseamnă concentrarea atenţiei pe cei din faţa ta, pe rezultatele lor după ceea ce pleacă de la tine.” (Alexandru Bordea, trainer certificat CNFPA România).
ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020