Joi, 09 Octombrie 2014 11:21

Autorităţile locale pot accesa granturi de până la 30 mii de dolari

zarabotat-na-perevode-programm-1547Centrul de Informare pentru Autorităţile Locale anunţă concursul de granturi “Fondul Granturilor Mici” (FGM). În cadrul acestuia, autorităţile locale pot beneficia de granturi în valoare de la 5 mii până la 30 mii de dolari.

"Fondul Granturilor Mici" este un program al Centrului de Informare pentru Autoritățile Locale din Republica Moldova, al cărui scop este susținerea dezvoltării democrației la nivel local, promovarea statului de drept, consolidarea societății civile și calitatea educației în mediul rural, precum și sprijinirea creșterii economice la nivel local.

La concurs pot participa primăriile, consiliile raionale şi organele legislative şi executive din UTA Găgăuzia, care cooperează cu organizaţii nonguvernamentale locale sau cu un grup informal local de cetăţeni.

Pentru a participa la concurs, instituţiile trebuie să prezinte o notă conceptuală cu descrierea scopului, însoţită de o copie scanată a declaraţiei semnate şi ştampilate de către o autoritate eligibilă, expediind-o la adresa de email: până la data de 4 noiembrie.

Sursă: http://www.centruinfo.org/md/

ODIMM logo
280 70