Joi, 19 Iunie 2014 19:04

Revista germana Meininger / Wine of Moldova – A Legend Alive

FelicityCarterÎn perioada 07-11 mai 2014, în R. Moldova s-a aflat în vizită de lucru Dna Felicity Carter, Editor-Șef al revistei de specialitate Meininger's Wine Business International (Germania).

Scopul vizitei a fost cunoașterea vinurilor moldovenești și comunicarea cu vinificatorii și experții din domeniu. Drept rezultat a fost realizat un articol complex despre vinurile moldovenești si programul national de promovare cu un brand de tara Wine of Moldova implementat de Oficiul National al Viei si Vinului.

Editorialul de 4 pagini a apărut în ediția nr.3 a revistei Meininger, în iunie 2014.

MEININGER'S WINE BUSINESS INTERNATIONAL este unica revista specializata in vinuri cu adevarat international, find un reper de credibilitate pentru profesionistii din domeniul vitivinicol. Aceasta revista este citita in 40 de tari si ofera informative si expertiza factorilor de decizie din domeniul comertului international cu vinuri din intraga lume. Aparitia unui editorial dedicate Wine of Moldova in revista MEININGER'S WINE BUSINESS INTERNATIONAL poate fi considerat o marturie de prestatie deosebita pentru Oficiul National al Viei si Vinului si va deschide noi oportunitati de business international. Totodata acesta este un aport in crearea unei imagini pozitive pentru vinurile din Moldova si promovarea lor pe noi piete de desfacere.

Realizarea acestui material a fost posibilă grație suportului proiectului USAID CEED II Project Moldova și Oficiului Național al Viei și Vinului.

http://www.scribd.com/doc/230390923/Meininger-Wine-of-Moldova-A-Legend-Alive

 

ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020