Duminică, 13 Septembrie 2015 10:21

Moldovenii beau ceaiul moldovenesc

IMG 1452La expoziția anuală de produse medicale, desfășurată în unul din pavilioanele centrului Moldexpo, unul din cei mai mari producători de ceai din plante medicianale Medfarma a prezentat cinci produse noi.

Acestea sunt : Vâsc (Visci stripites); ceai antibronșitic; ceai hepatic; ceai de flori de soc; ceai contra colicilor pentru copii și specie coleretică Nr.1.  

“Așa, acum avem 55 de tipuri de ceai produse și înregistrate de Agenția Medicamentului”, - a povestit pentru mybusiness.md marketologul firmei Ludmila Eremia.

Ea a mai adăugat că, în prezent, compania se ocupă și de creșterea plantelor medicinale pentru comercializare atât pe piața internă, cât și pe cea expernă. În viitor, Medfarm planifică să-și certifice activitatea de cultivare a plantelor ecologice și producerea uleiurilor din plante aromatice și tehnice.

Prezentul la eveniment reprezentantul rețelei de farmacii Ghedeon Rihter a povestit pentru mybusiness.md că sortimentul de ceaiuri comercializate de firmă include ierburi moldovenești, ucrainene, românești și rusești. Însă mulți clienți preferă ceaiurile locale. Este anume acel caz, când clienții au încredere în produse moldovenești.

Și dacă sortimentul de ceaiuri produse în Moldova ar fi mai mare, substituirea importurilor ar fi și mai reușită.

IMG 1449

Notă MyBusiness: firma Medfarma a fost fondată în anul 1997. Ceaiurile se vând atât în pachete mici, cât și în ambalaje mai mari. Sortimentul de produse comercializate ajută la tratarea bolilor a diferitor organe: aparatelor digestiv și uro-genital; sistemelor respirator, cardio-vascular și nervos; bolii reumatismale; bolilor de nutriție și metabolism; afecțiunilor dermatologice. Ceaiurile tonifică, îmbunătățesc circulația cerebrală, detoxifiază organismul, elimină sindromul de suprasolicitare și stres.


Articol pregătit de MyBusiness.md