CE 1160x100 4 2

Miercuri, 16 Septembrie 2020 16:17

Transportul feroviar din China de-a lungul rutelor Drumului Mătăsii este de 2 ori mai rapid decât pe mare, și de 3 ori mai ieftin decât cu avionul!!!

Container Train China

Gradalogistic S.A. oferă tuturor persoanelor interesate servicii pentru transportul de mărfuri în trenuri de containere regulate pe ruta China - Rusia (Belarus / Polonia) - Moldova, precum și în direcția opusă.

Să subliniem deodată că containerele sunt ideale pentru livrarea unor volume relativ mari de mărfuri. Pentru transport sunt utilizate containere de 20 sau 40 picioare.

Ca parte a serviciilor prestate, suntem gata de a oferi clienților noștri o gamă de servicii suplimentare în conformitate cu condițiile «door-to-door» - manipularea mărfurilor terminale, livrarea acestora către stația de plecare și de la stația de destinație către destinatarul final cu transport auto.                 

Serviciile Gradalogistic S.A. includ:

- întotdeaună condiții de livrare exclusive pe ruta China - Moldova;

- „prima și ultima milă”, adică primirea mărfurilor și livrarea lor către destinatarul final;

- informarea promptă despre circulația mărfurilor (tracking);

- asigurare;

- principiu «fereastră unică»;

- suport documentar;

- transporturi în regim de grupaj (LCL).

Rute de import.

Geografia importului și, dacă este necesar, a rutelor de export include toate cele 23 de provincii din RPC. Mai mult decât atât, din orice și în orice punct de pe harta Chinei Vă putem livra mărfurile prin transport multimodal.

Beneficiile pe care le primiți din cooperarea cu Gradalogistic S.A.:

- livrarea rapidă a mărfurilor - de la 18 la 30 de zile (pentru comparație: livrarea pe cale nautică din unele regiuni ale Chinei durează de la 50 la 60 de zile);

- proceduri de tranzit simplificate;

- siguranța și securitatea garantată a mărfii Dumneavoastră;

- controlul la fiecare etapă a transportării.

Pentru toate întrebările și condițiile posibile pentru furnizarea serviciilor noastre, puteți contacta următoarele numere de telefon: (022) 207 308; (022) 207 333; GSM – 0 689 44 114;

www.gradalogistic.md.

Vom fi bucuroși să contribuim la SUCCESUL DUMNEAVOASTRĂ!

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика