CE 1160x100 4 2

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Miercuri, 20 Octombrie 2010 03:00

Supermarket la distanţă de un click

Supermarket la distanţă de un clickInternetul a intrat sigur şi ireversibil în viaţa noastră. În scurt timp, din mijloc pentru procesarea informaţiei şi comunicare Internetul a devenit un suport indispensabil pentru soluţionarea problemelor cotidiene legate atât de serviciu, cât şi de treburile casnice.

În Occident comandarea produselor prin Internet este populară deja de mulţi ani. Ucraina şi Rusia, de asemenea au apreciat comoditatea cumpărăturilor online, de aceea utilizatorii „avansaţi” din aceste ţări demult nu mai stau la cozi pentru a procura produse.

Problema cumpărăturilor se rezolvă cu câteva click-uri, clientul primind produsele dorite la domiciliu, la ora solicitată.

În sfârşit, în Chişinău în baza cunoscutului hypermarket „Everest” s-a deschis primul supermarket online. Pentru a afla detalii l-am contactat pe Victor Miachişev, conducătorul spaţiului comercial „atlant.md”.

- Ideea acestui proiect a apărut acum un an. Analizând piaţa internă din Moldova am decis să propunem o concepţie absolut nouă a comerţului online atât pentru cumpărători, cât şi pentru vânzători – primul mall online.

- Cu alte cuvinte, e la fel ca şi cum ai veni într-un mall obişnuit, unde se află o mulţime de magazine, inclusiv alimentare, electrocasnice, de haine etc.?

- Exact. Doar că mall-ul nostru se deosebeşte de cele obişnuite prin aceea că noi nu suntem limitaţi nici prin numărul de magazine, nici prin cantitatea de produse. Însă principala deosebire de alte proiecte asemănătoare constă în faptul că a fost deschis primul supermarket de produse alimentare. În strânsă colaborare cu megapolisul „Everest” pe un spaţiu comercial a fost deschis un magazin online cu acelaşi nume. Acum orice doritor poate comanda produse alimentare sau chimice la domiciliu, fară a ieşi din casă.

- Cât de rapid se efectuează livrarea? Cât va costa acest serviciu şi există o sumă minimă a comenzii?

- În prezent, livrarea se va efectua în sectoarele Ciocana, Râşcani şi Poşta Veche. Livrarea se efectuează în timp de două ore din momentul recepţionării comenzii sau mai târziu, la ora solicitată de client. Serviciul costă 15 lei, însă această sumă este compensată de diferenţa de preţuri la produse în „Everest” şi cel mai apropiat magazin de lângă casă. Comenzile pot fi făcute pânâ la ora 20:40, deoarece magazinul lucrează până la 21:00.

- Care sunt modalităţile de achitare?

- În numerar curierului. De asemenea, noi primim WM, iar în timpul apropiat comanda va putea fi achitată prin intermediul cardurilor bancare. Este o modalitate comodă pentru cei care lucrează şi lociesc peste hotare, iar aici au rude. Astfel, comandând produse online puteţi avea grijă de cei apropiaţi.

- Interesant, chiar astăzi voi încerca acest serviciu nou pentru mine, iar timpul economisit îl voi dedica familiei. Mulţumesc pentru timpul acordat.

Adresa electronică a magazinului:http://everest.atlant.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика