CE 1160x100 4 2

Joi, 26 Februarie 2015 07:04

Accesoriu pentru ceai „Mărțișor”

tea3De sărbătoarea tradițională, dedicată venirii primăverii, atelierul de ceai „Cosynzeana” a pregătit un produs nou – pliculețele speciale de ceai, „Mărțișor”.


„Nu sunt niște pachețele de ceai obișnuite, în a căror componență intră diverse ierburi (mentă, melissa, tei, mușețel, măceș, trandafir). Produsul nostru reprezintă un mic suvenir-surpriză, în care se combină culorile simbolice ale mărțișorului (pomponul roșu este decorat cu un fir țesut din două culori, la capătul căruia se găsește un pachețel alb cu ceai gustos) și reprezintă un gest plăcut pentru cei cărora le plac discuțiile la o cană de ceai”, - a spus pentru MyBusiness.md administratorul atelierului, Irina Rogojina.

tea7
Conform spuselor Irinei, ideea modelării unui mărțișor dintr-un pachețel de ceai a fost una spontană. „Este mereu plăcut atunci când pachețelul de ceai este decorat cu un suvenir micuț și drăguț. Acest aspect garantează buna dispoziție”, - a zis Irina Rogojina. Dat fiind faptul că pachețelele de ceai sunt confecționate dintr-o pânză specială, de culoare albă, a apărut ideea de a uni pachețelul cu un pompon roșu. Și, ca rezultat, s-a ivit un accesoriu original și autohton pentru ceai, „Mărțișor”, al cărui preț este de 30 de lei.
Atelierul de ceai „Cosynzeana” și-a început activitatea în iarna anului trecut, orientându-se spre realizarea, pentru sărbători și festivități, a unor pachețele de ceai și bomboniere, decorate într-un mod inedit, precum și a mixurilor din ierburi, plasate în cutiuțe confecționate manual. În compoziția ceaiului se găsesc, în mare parte, ierburi adunate din pădurile Moldovei, însă, la dorința clienților, sunt realizate amestecuri cu ceaiul verde sau negru.


Comercializarea produselor are loc în cadrul iarmaroacelor și online. Prețurile pentru pachețelele de ceai variază între 10 și 30 de lei (în dependență de complexitatea accesoriilor și a materialelor), iar pentru cutiuțele de ceai (din staniu, lemn) – între 70 și 150 de lei.

Articol pregătit de MyBusiness.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика