Duminică, 01 Septembrie 2013 11:13

Prima trambulină individualizată din capitală

Într-un loc pitoresc din Chișinău, pe malul lacului Sculeni, și-a început activitatea prima trambulină din capitală, efectuată în baza unei comenzi individuale.

фото0047Trambulina aparține companiei Tehnoserv Company SRL. Conducerea firmei a comunicat faptul că ei au analizat posibilitățile comandării a două trambuline standard (pentru sărituri și tobogane) și a unei trambuline complexe, însă s-au oprit la a două variantă.
Proiectul acesteia a fost comandat designerilor unei companii ucrainene de producere a trambulinelor, „Tent-module". Drept rezultat, complexul de joc final constă din două tobogane, - unul deschis și unul în formă de tunel; din figuri gonflabile pentru joc și dintr-un spațiu pentru sărituri și tolaneala.
Trambulina are o tematică specială, având ca reper populara serie de desenene animate „Masa i medvedi", ale cărei noi episoade apar săptămânal. Totodată, creșterea popularității serialului are loc și datorită ouălor de ciocolată cu eroii animației, care se vând în supermarketurile din Moldova și a unui șir numeros de alte produse: insigne, ghiozdane, cărți, rechizite școlare, jucării etc.
Însă, Tehnosev Company nu a putut anticipa un lucru și anume faptul că fabricarea trambulinei va dura mai mult timp decât se preconizase inițial, aceasta ajungând la destinație cu o întârziere de trei luni. De aceea, organizarea terenului de joc a fost posibilă doar la începutul lunii august, pe finalul sezonului.
Prețurile sunt standard pentru capitală: 20 lei pentru 20 de minute. Nu sunt preconizate bonusuri.

Articol pregătit de MyBusiness.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика