Joi, 25 Ianuarie 2018 21:29

Ne bucurăm de zăpadă cu sănii din rattan fabricate în Moldova

ne bucuram de zapada cu sanii din rattan fabricate in moldova

Compania Rotang SK și-a inceput activitatea în anul 2013, fiind cel mai mare producător de mobilă din rattan sintetic în Moldova. Acesta este un material plastic creat după o tehnologie unică de compania Rotang SK, iar toate produsele confecționate din acest material sunt durabile și fiabile. Un analog al acestui material practic nu există.

Rattanul rezistă la temperaturi de la -40° C până la + 45° C, menținându-și aspectul inițial, dar și proprietățile practice, iar spre deosebire de mobilierul din plastic obișnuit, acesta nu se contractă și nu crapă.

În anul 2015 producătorul a lansat pe piață un produs unic - săniile din rattan. Acestea sunt destul de trainice, având o carcasă din metal cu o grosime de 1,5 mm, care oferă produsului o rezistență destul de mare. Astfel săniile din rattan „made in Moldova” sunt concepute în așa fel încât să servească timp îndelungat.

De asemenea aceste sănii au o serie de avantaje: ele sunt uşoare, construcţia împletită se adaptează la corpul copilului și datorită bazei sale elastice, asigură confortul şi comoditatea pe toată durata plimbării de iarnă.

Prețul unei astfel de sanii este de 1000 de lei.

madein.md

ODIMM logo
280 70