Joi, 31 August 2017 12:49

Află cum se produce cea mai deosebită lenjerie autohtonă

nicoleta vrabie 1140x641

Te-ai gândit vreodată cât de comodă este lenjeria în care dormi și că pijamaua este haina pe care o porți cam un sfert de viață? Creatoarea brandului Cellin, Nicoleta Vrabie, și-a dat seama demult despre acest lucru, iar scopul ei este să aducă această comoditate și rafinament tuturor femeilor din Republica Moldova. Aflați după ce principii se face cea mai rafinată lenjerie de noapte de la noi și unde o puteți găsi.

Nicoleta, povestește-ne ce trebuie să știe lumea despre tine?

    Sunt fondatoarea primului brand autohton de pijamale premium – Cellin. Sunt și mămică, așa că trebuie să le reușesc pe toate, mai cu seamă că în curând voi fi mamă „la pătrat”. Întotdeauna mi-am dorit să creez ceva frumos, indiferent în ce domeniu. Nu sunt fashion designer, nu am studii specializate, dar știu sigur ce vor femeile atunci când ajung seara, obosite, acasă – să îmbrace ceva comod, ceva care practic nu vor simți pe ele toată noaptea… Asta încerc să creez și nimic nu poate să-mi oprească avântul.
AI4B7769 1024x683
Când și cum a venit ideea de a crea lenjerie de noapte? Crezi că vine dintr-un deficit de alegere pe piața autohtonă?

    cellinIdeea de pijamale o aveam încă înainte de a deveni mămică. Fiind amatoare de lenjerie, deseori cutreieram magazinele din oraș și nu găseam ceva ce mi se potrivește, ceva comod dar și extrem de fin și frumos, în același timp. Curajul de a începe afacerea a venit tocmai acum, la distanță de mai bine de un an. Am cercetat piața și am înțeles că este loc și necesitate pentru acest gen de produs, așa că nu mi-a rămas decât să dau frâu liber imaginației și să creăm primele modele Cellin.
Cellin2 3 1024x683
Este atât de important un somn odihnitor și cât de mult depinde el de lenjeria în care dormim?

    Somnul sănătos înseamnă mai mult decât doar o pauză a creierului nostru, un somn sănătos și odihnitor garantează mai multă forță și energie în drumul spre realizarea visurilor și scopurilor noastre. În timpul somnului pielea noastră are nevoie să respire și atunci când pielea noastră se simte bine, și noi ne simțim bine „cu noi”. Cine ar putea să aibă mai multă grijă de somnul nostru dacă nu lenjeria în care dormim. O femeie care a adormit măcar o dată în mătase, nu-și va mai dori să se trezească în altceva.
AI4B8805
Prin ce sunt speciale pijamalele Cellin și căror femei se adresează?   

    cellinPijamalele Cellin sunt speciale, în primul rând, prin faptul ca folosim doar stofe naturale. Un mare accent punem pe mătasea naturală această mai este numită și „Regina țesăturilor”. Cineva spunea că cei mai buni tovarăși ai femeii sunt diamantele… Vreau să-l contrazic. Categoric. Au uitat de mătasea naturală și somnul îngeresc după o zi grea de muncă… Pijamalele Cellin sunt create pentru toate femeile care-și doresc un somn de regină…

Care este scopul vostru prin ceea ce faceți și cum vreți să schimbați percepția femeilor despre pijamale?

    Scopul nostru este de a face orice femeie să se simtă regină, chiar și atunci când doarme. Cu părere de rău femeile de la noi, chinuite de griji și probleme, uită uneori să fie femei și ultimul gând este cel despre un somn corect și sănătos. Pijamaua nu este maioul soțului cu trei mărimi mai mari! (râde). Credeți-mă că și el va aprecia dacă o să apăreți sexy și gata de somn, într-o pijama Cellin.
AI4B8936 683x1024
Cât de accesibilă trebuie să fie o pijama și cum se raportează ea la condițiile pieței, dar și la cerințele clientelor?

    Pijamalele sunt frecvent trecute cu vederea, deși sunt articole de îmbrăcăminte esențiale pentru confortul nostru zilnic – petrecem în ele mai bine de un sfert din viață! Cellin și-a propus ca scop facilitarea procurării unei pijamale perfecte pentru orice femeie. De asta suntem online, de asta livrăm clientelor la domiciliu. La moment toate modelele noastre le puteți găsi pe pagina noastră de Facebook și Instagram. În curând vom deschide și un showroom.

Apropo, aveți și un nume frumos… aproape de vedetă. Este inspirat de la ceva, cineva?  

    Mulțumesc. Numele l-am ales multe ore în șir împreună cu soțul meu, de parcă am fi botezat încă în copilaș. Am căutat cu multă grijă și emoții ceva potrivit. Cellin întruchipează în sine stilul elegant, senzual, feminin dar și comod al pijamalelor noastre.

Cine concepe modelele și cum alegeți stofele?

    Modele le concept chiar eu. Mereu mă inspirat frumosul și frumusețea femeilor din jur. Mă bucură mult faptul că modele sunt apreciate de către clientele noastre, atât pentru design, cât și pentru calitatea execuției.

Spune-mi cum vedeți Cellin peste 5 sau chiar 10 ani?

    E greu să privești acum spre viitor. Dar de un lucru suntem siguri: o femeie care pune pe ea măcar pe o noapte pijamalele noastre nu va mai putea renunța niciodată la ele. Suntem siguri că vom reuși să învățam femeile noastre să descopere secretele și tărâmurile viselor în lenjeria Cellin.

ea.md

Яндекс.Метрика