Marți, 15 Ianuarie 2019 15:21

Declarație pentru presă din partea ICS „Lemi Invest” S.A.

52b9afaa05c1cCa urmare a știrilor apărute în sursele mass-media naționale și a postărilor publicate pe rețelele sociale, ICS „Lemi Invest” S.A., care deține Centrul Comercial „Shopping MallDova”, vine cu următoarele precizări:

În data de 14 ianuarie 2019 a avut loc extragerea premiilor pentru Tombola Aniversară, ce s-a desfășurat în conformitate cu Regulamentul oficial al tombolei „Crăciun de poveste la Shopping MallDova”. Potrivit Regulamentului, Articolul V, al.1, „la tombolă poate participa orice persoana fizică, care a făcut cumpărături în sumă minimă de 300 lei.” Totodată, Art. VI, al.1 și al. 2 prevede că „pentru un singur bon de casă se acordă câte un singur cupon pentru a participa la extragerea premiului, iar cu cât este mai mare suma în bon, cu atât mai multe cupoane are dreptul persoana să primească.”

După extragerea taloanelor care au fost colectate în cadrul Tombolei Aniversare, numele câștigătorilor au fost publicate pe pagina de facebook a „Shopping MallDova” și pe pagina web oficială a centrului comercial. Potrivit procedurii reglementate de art. VII, al.7, în termen de maxim 72 de ore, câștigătorii urmau a fi verificați pentru a fi validați. În urma evaluărilor s-a constatat că persoana care a câștigat Marele Premiu a participat la tombolă cu mai multe bilete, fapt ce a trezit suspiciuni cu privire la încadrarea acțiunilor acesteia în regulamentul loteriei.

Potrivit Regulamentului oficial al tombolei, art. VIII, al.3, „organizatorul este îndreptățit sa ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative ce ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii. Ca urmare a acestui fapt, participantul care a încercat sau a fraudat Regulamentul companiei va fi publicat în Lista neagră a participanților și nu i se va mai permite participarea ulterioară în orice promoție desfășurata de către Organizator.”

Prin urmare, câștigătorul Marelui Premiu a fost exclus automat din concurs, iar Marele Premiu, conform Regulamentului, va fi oferit câștigătorului de rezervă.

Totodată, ICS „Lemi Invest” S.A. precizează că a inițiat o anchetă internă complexă, în vederea clarificării circumstanțelor ce au dus la desemnarea unui câștigător suspicios. Mai mult, în caz de necesitate, vor fi implicate instituțiile de resort.

Ca urmare a acestui incident, ICS „Lemi Invest” S.A. menționează că vor fi analizate mecanismele de organizare a tuturor tombolelor și concursurilor cu premii, ce au loc la inițiativa „Shopping MallDova”, cu aplicarea ulterioară a unor măsuri suplimentare, în vederea asigurării transparenței și corectitudinii maxime în procesul de desfășurare a acestora.

Shopping MallDova a activat în conformitate cu legislația națională, siguranța și satisfacția vizitatorilor fiind prioritatea Nr.1 a centrului comercial.

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit. Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, preferințe și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție! Complexul dispune de parcare subterană, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.

ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020