Duminică, 22 Iulie 2018 12:09

Îngheţata de 1.500 de dolari

Inghetata de 1 500 de dolari iata unde gasiti deliciul rece 47861

Una dintre cele mai exclusiviste îngheţate din lume poate fi servită vara aceasta la New York. Deliciul rece, numai bun pentru o zi călduroasă, satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi: este decorat cu foiţe de aur şi de argint şi servită într-o bol din cristal de Baccarat. Răsfăţul vine şi cu un preţ pe măsură: 1.500 de dolari porţia, scrie digi24.ro.

Îngheţata de vanile este făcută în casă şi învelită în ciocolată albă pictată manual cu unt de cacao. Pentru un gust deosebit, chef-ul patissier adaugă un sos de şampanie şi fluturi delicaţi din fondant.
„Folosim ingrediente premium, precumpăstăi de vanilie de Madagascar. Acestea sunt foarte scumpe. De asemenea, folosim trufe negre din Italia, foiţe de aur şi de argint. Şi mai este vorba şi de tot efortul şi creativitatea pe care o punem în crearea acestui desert”, a declarat chef-ul patissier.

Opulentul desert are parte şi de o prezentare pe măsură. Este adus la masă într-un coşuleţ din porţelan, acoperit cu un bol din cristal de Baccarat în formă de ursuleţ, pe care poţi să le iei acasă, amintire.

Îngheţata poate fi savurată într-un hotel exclusivist din New York. Şi, în ciuda preţului piperat, 1.500 de dolari porţia, cofetarii spun că au primit deja numeroase precomenzi pentru „Bear Extraordinaire”, aşa cum a fost botezat desertul.
înghețata „Bear Extraordinaire” / Foto: cnbc.com

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика