Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 95

Luni, 21 Ianuarie 2013 02:51

Locul de muncă după regulile Feng Shui

În ultimul timp are loc o continuă creștere a interesului moldovenilor față de Feng Shui. Oamenii mută mobila și chiar își proiectează casele conform regulilor Feng Shui. Astfel, după Feng Shui e posibil de organizat locul de muncă.

рабочее место по фэн шуй

Cum de amenajat locul de muncă conform practicii vechi Feng Shui?

1. Centrul liniei de jos a mesei – zona carierei. Aici trebuie de plasat calculatorul. În legătură cu imaginea pentru ecran, e mai bine de ales una acvatică sau verzuie.

2. Unghiul stâng de jos – zona cunoștințelor. Aici vă sfătuim să plasați cărți și carnețele.

3. Zona familiei este amplasată între zona carierei și zona cunoștințelor. Aici puneți fotografia membrilor familiei Dvs.

4. Unghiul drept de jos – zona relațiilor utile. Un loc ideal pentru telefon sau cărți de vizită.

5. Zona creativității este situată mai sus de zona relațiilor utile. Aici vă sfătuim să plasați lucrurile de aur, aurgint, cupru sau fier.

6. Unghiul drept de sus – zona iubirii și a relațiilor. Aici vor fi fotografiile cu persoana dragă sau un simbol al iubirii.

7. Centrul liniei de sus – zona reputației și a gloriei. Certificatele, diplomele și premiile, fotografia personală în momentul aflării ”în vârful” succesului trebuie să se plaseze anume aici.

8. Unghiul stâng de sus – zona averii. Aici pot fi plasate plantele, figurile maritime, fântâna de cameră (apa simbolizează bani).

9. Zona sănătății este amplasată între zona averii și cea a reputației. Sănătatea este simbolizată prin plante, scoici și pietricele. Apropo, această zonă trebuie mereu să fie curată.

Încercați să schimbați poziția obiectelor pe masa de lucru și veți rămâne surprins, cît de brusc se va schimba viața Dvs.

Materialul a fost pregătit de MyBusiness.md

Mai multe din această categorie: « Brainstorming Învățăm auto-organizarea »
ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика