CE banner 1160x100 violet2

Miercuri, 31 Ianuarie 2018 09:04

Ochelarii de soare cu înregistrare video ce pot posta DIRECT pe Facebook, YouTube și Instagram

ochelari soare videoVă amintiţi de Spectacles, ochelarii de soare cu înregistrare video de la Snapchat, care au debutat cu mare fanfară, compania pierzând 40 de milioane de euro după vânzări?

Ei bine, o alta companie îsi asumă o şansă pe acest concept, cu o pereche de ochelari de soare inteligenţi numiţi ACE Eyewear. În timp ce Spectacle putea posta direct pe Snapchat, purtatorii ACE Eyewear pot folosi ochelarii pentru a transmite clipuri video și posta clipuri și fotografii pe Facebook, Instagram și YouTube prin intermediul unei aplicații smartphone.

Produşi de Acton (o companie cunoscută pentru skateboard-urile sale electrice), ochelarii de soare pot face fotografii de 8 megapixeli și capturi video HD. Vederea camerei este largă de 120 de grade și puteţi face fotografii sau să începeți înregistrarea videoclipurilor făcând clic pe butonul declanșator din partea superioară stângă a cadrului.

Bateria vă poate ajunge 1,5 ore de înregistrare continuă sau 80 de ore în standby. Și dacă sunteți în mod regulat la plajă sau la festivaluri de muzică și doriți să vă înregistrați toate giumbuşlucurile, ochelarii de soare sunt rezistenţi la apă și vin cu 4 GB de memorie.

O importanta diferență față de Spectacles este faptul că ACE Eyewear înregistrează într-un format dreptunghiular mai standard decât videoclipurile rotunde idiosincratice ale Spectacles. De asemenea, pot filma în mod continuu timp de 40 de minute, ceea ce poate fi mai convenabil decât videoclipurile de 30 de secunde ale Spectacles.

Ochelarii de soare ACE Eyewear sunt disponibili pentru precomandă la preţul de 99,00 dolari (o reducere de 50% faţă de preţul obişnuit de 199 dolari), iar transportul early bird este aşteptat să înceapă în aprilie, potrivit theverge.com.

money.ro

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика