CE 1160x100 4 2

Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018 12:10

Ciocolata rubinie, în comerț

cioco 31

Consumatorii japonezi şi sud-coreeni vor fi primii care vor putea achiziţiona un nou tip de ciocolată, de culoare rubinie. Aceasta este cel de-al patrulea tip de ciocolată creat după ciocolata cu lapte, cea neagră şi cea albă. Anunțul a fost făcut de către grupul Nestlé care o va comercializa, scrie agerpres.

KitKat, principala marcă a grupului Nestlé, va comercializa o ediţie limitată de napolitane de ciocolata rubinie. Acestea vor fi disponibile în şapte magazine până pe 25 ianuarie.

Concepută de maestrul japonez Yasumasa Takagi, această ediţie este destinată să marcheze lansarea acestui nou tip de ciocolată şi va fi limitată la 5.000 de unităţi, cu un preţ de trei euro fiecare.

Începând de la 1 februarie, 80 de magazine temporare vor fi deschise în Japonia pentru a propune un sortiment de ciocolată rubinie pentru Sfântul Valentin. Deliciul va costa între 13 şi 18 euro.

Culoarea ciocolatei obţinută în mod natural, fără adaosul de coloranţi, de arome sau fructe de pădure, graţie unui procedeu secret de producţie. Apariţia unui nou tip de ciocolată este un eveniment în industria ciocolatei, în condiţiile în care ciocolata rubinie a venit la peste 80 de ani de la inventarea ciocolatei albe.

agora.md

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика