Marți, 27 August 2024 15:16

Ce milionar și-a luat cel mai scump Ferrari din România. Cum arată excentrica achiziție pe care a dat 950.000 de euro

ferrari
Bogdan Căpușan, milionarul care are cel mai scump Ferrari din România în colecție. Cum arată excentrica achiziție pe care a dat… 950.000 de euro.

O colecție de lux în continuă creștere

Bogdan Căpușan, cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașinile de lux, a făcut o nouă achiziție spectaculoasă. Este vorba de un Ferrari SF90 XX, care se numără printre cele mai scumpe modele disponibile pe piață. Prețul acestui bolid poate ajunge la aproape 1 milion de euro, iar colecția impresionantă a lui Căpușan sugerează că nu a optat pentru cea mai ieftină variantă.

Ferrari SF90 XX, o bijuterie pe patru roți

Noul Ferrari SF90 XX al milionarului clujean este o mașină sport de înaltă performanță, proiectată pentru a oferi atât viteză extremă. Dar și o experiență de conducere excepțională.

Prețul acestui Ferrari pornește de la 890.000 de euro, dar poate urca până la 995.000 de euro în funcție de specificațiile alese. Având în vedere gusturile lui Bogdan Căpușan este foarte probabil că a ales o versiune personalizată și exclusivistă. Valoarea colecției sale auto este de peste 5 milioane de euro.

O colecție de mașini de lux de invidiat

Milionarul clujean nu este la prima achiziție de acest fel. Bogdan Căpușan se mândrește cu o colecție impresionantă de mașini de lux, incluzând modele rare și valoroase. Printre acestea se numără și un Aston Martin Valkyrie. Un vehicul exclusivist, produs în doar 150 de exemplare la nivel mondial, și care a costat în jur de 2 milioane de euro.

Competiție în lumea milionarilor

Bogdan Căpușan, fiul unui influent dezvoltator imobiliar din Cluj, Chimu Căpușan, și-a făcut un nume în rândul colecționarilor de mașini de lux din România. Pe Instagram, el se autointitulează „colecționarul de Ferrari”. Și nu este de mirare, având în vedere investițiile sale în vehiculele de elită.

În trecut, Căpușan a atras atenția publicului atunci când a felicitat un controversatul milionar, Andrew Tate, pentru achiziția unui Ferrari similar. La scurt timp după aceea, Căpușan și-a completat propria colecție cu acest model mult mai scump. Demonstrând că în lumea milionarilor, competiția nu se limitează doar la afaceri, ci și la pasiuni.

money.ro