Sâmbătă, 02 Mai 2020 08:15

INCREDIBIL. Un centru de carantină din Galați, devastat de români: E un primitivism înfiorător al unor așa-ziși cetățeni! Și-au bătut joc de România – FOTO

Un centru de carantina din Galati devastat de romani E un primitivism infiorator al unor asa zisi cetateni Si au batut joc de Romania 1024x576

Viceprimarul orașului Galați, Picu Apostol Roman, a postat pe o rețea de socializare mai multe poze cu un centru de carantină înainte și după ce mai mulți români au fost cazați, scrie gandul.ro.

Acesta susține că unii dintre cei cazați și-au bătut joc de România și de munca unor oameni dedicați după ce au lăsat ezastru total în camerele în care au fost cazați: de la ambalaje aruncate peste tot, la coji de semințe pe podea.

„CINE-I OM ȘI CINE-I CÂINE?

Nu vreau ca prin această postare să aduc atingere celor care au stat în carantină și care au avut un comportament decent. Sunt obligat să aduc în fața dumneavoastră însă și comportamentul de un primitivism înfiorător al unor așa-ziși cetățeni cărora li s-a pus totul la dispoziție pe perioada carantinei și care au înțeles că trebuie să-și bată joc de România, de Galați și de munca unor oameni dedicați. Pentru exemplificare voi posta 14 poze cu felul în care au fost primiți și 26 poze cu dezastrul lăsat în urma lor.

Mai lansez o temă de discuție: Cum Doamne iartă-mă aflu de oameni cărora li s-au anulat biletele de avion plătite de către ei personal, neputând ajunge în țară, iar unora li se pun la dispoziție curse de avion umanitare, autocare, dube, etc?

Nu cumva anumite țări profită de pandemie ca să-și facă curățenie în ogradă? Nu mai sunt cu toții cetățeni europeni?

Cu prețuire, viceprimar Picu Apostol Roman!”, a scris viceprimarul orașului Galați pe Facebook.
De asemenea, Picu Apostol Roman reclamă faptul că ordonanțele militare oferă doar drepturi „acestor oameni” și nu este „stipulat în ele și un capitol de obligații”.

La momentul transmiterii acestei știri, pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.060 de persoane. Alte 20.886 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

gandul.ro

ODIMM logo
280 70
Яндекс.Метрика