Marți, 27 Februarie 2018 22:21

Un magazin din capitală a plătit 10 000 de lei despăgubire pentru o pereche de pantofi

un magazin din capitala a platit 10 000 de lei despagubire pentru o pereche de pantofi 42670A cumpărat o pereche de pantofi dintr-un centru comercial din capitală, iar după ce aceștia s-au rupt a primit despăgubire pentru ei în sumă de 10 000 de lei. Este povestea unei femei care a acționat în judecată magazinul din care a cumpărat încălțămintea, pe motiv că aceștia i-au dat asigurări false că pantofii erau confecționați din piele naturală. Anunțul a fost făcut de către avocata femeii, Doina Ioana Străisteanu.

„În 2017 clienta mea a procurat o pereche de pantofi în mazaginul firmei respective. Vânzătorul a vândut pantofii ca fiind produs confenționat din piele naturală. La scurt timp după achiziție, a apărut un defect la produs și în atelier clientei i s-a comunicat că pantofii nu sunt din piele naturală. La solicitarea consumatoarei, vînzătorul a refuzat să înlocuiască produsul și nici să ramburseze prețul achitat”, scrie avocata pe pagina sa de Facebook.

Astfel, femeia a atacat în instanță magazinul, și a câștigat procesul. Respectiv, firma care deținea unitatea de comerț a fost nevoită să achite integral costul pantofilor, serviciile avocatului și prejudiciul moral, în sumă totală de aproximativ 10 mii lei.

agora.md

ODIMM logo
280 70
WINEWIN 2020